Výsledky 1 až 25 z 25

Téma: video přehrávač s odděleným obrazem od ovládání

Standardní video přehrávač s odděleným obrazem od ovládání

Snažím se najít video přehrávač pro Windows i pro Linux, který by splňoval následující jednoduché podmínky:

- obraz musí jít oddělit od ovládání, abych mohl mít ovládání a nastavení na monitoru a samotný video obraz na druhém monitoru (případně televizi)
    - titulky musí jít posunout pod obraz videa, pokud mám televizi klasického rozlišení (ne širokoúhlou) a pouštím širokoúhlý film, titulky musí být v černém poli pod filmem, je zbytečné, aby film překrývaly, když je dole dost místa
    - titulky musí být žluté a podklad transparentní

A teď co jsem zkoušel:

DirectVobSub neumí dát titulky pod obraz videa.

MV2Player - dlouho sem používal ve Win XP, bohužel ve Win Vista už neumí transparentní titulky, což sice při umístění titulků do černého pole pod filmem nevadí, ale občas i tak překrývá kousíček filmu a u starších filmů 4:3 formátu to samozřejmě vadí

BSPlayer - byl by dobrý, bohužel neumí dát titulky pod obraz videa

VLC Player - v tomto přehrávači se dá udělat všechno co potřebuju (včetně oddělení obrazu videa od ovládání - v nastavení Embedeed něco...), bohužel k mému velkému zklamání jsem zaznamenal, že u některých filmů se rozchází titulky s obrazem, přestože ve všech ostatních přehrávačích je to OK, korigovat ručně to nehodlám, tento bug musí opravit vývojáři VLC

Media Player Classic - nepřišel jsem na to, jak oddělit obraz od videa, titulky sám o sobě také neumí

KM Player - nepřišel jsem na to, jak oddělit obraz od videa

MPlayer for Windows - nefunguje s Windows Aero, při pokusu o spuštění jakéhokoliv filmu zčerná obrazovka a pak se aplikace zase horkotěžko vykreslují zpátky, žádný film mi to nepřehraje. I když to rozfunguju, nedokážu dát titulky pod film do černého pole. Totéž platí o Linuxové verzi.

Winamp - teď si nejsem jistý, něco mi tam nešlo, asi mi tam nefungovaly titulky, každopádně Winampem pouštím pouze hudbu, ale nebráním se videu, pokud to půjde nastavit

Windows Media Player - tak tohle je úplně mimo, bez komentáře

Existují vůbec ještě nějaké další přehrávače, které bych mohl zkusit?
    Pokud víte, že jsou některé uváděné informace nesprávné, prosím o korekci - u některých programů by stačilo vyřešit jen jeden problém a mám to, možná, že jsem někde něco přehlédl.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní Re: video přehrávač s odděleným obrazem od ovládání

Myslim, ze je pre Teba najkompromisnejsie docasne pouzivat MV2Player, na ktory si zvyknuty a pockat na opravu synchronizacie titulkov vo VLCPlayeri.
    Dobre by bolo, keby si sa pohral i s Winampom. Ak ho aktivne pouzivas na hudbu a vyhovuje Ti jeho prostredie, preco pouzivat na video nieco ine. Samozrejme za predpokladu, ze v nom dokazes nastavit Tebe vyhovujuce hodnoty (daj vediet, rad sa poucim).
    Osobne som na tom prave tak ako ty: hudba - old winamp, video - mv2player/vlcplayer
    PC:CoolerMaster Centurion 534, M3A-H/HDMI, Gigabyte Superb 550P, AMD Phenom X3 8450, 2 x Kingston 2048 MB DDR2, wd2502abys, DVD-RW LG, NVIDIA XpertVision GeForce 8600GT, LCD ASUS VH226H, EIZO FlexScan F931 + F730
    BLACK MEDIA STATION:COOLER MASTER ELITE 330, Zalman Fan Mate 2, Fortron ATX-400PNF 400W, DFI LANPARTY NF3 ULTRA-D, Zalman ZM-NBF47, AMD Athlon X2 Dual-Core 3800+, AC Freezer 64 Pro, 2 x 512 MB Apacer DDR, ASUS N7600 GS SILENT, SkyStar HD2 + SG-2100, GENIUS LuxeMate 810MCE, Panasonic 42PV7/TH, wd2502abys, DVD-RW LG, M-Audio Revolution 7.1, Genius SW-HF5.1 5000
    HC:
    -32 bit Amiga 1200, HDD 20 MB
    -8 bit Didaktik Gama, D40, AY CHIP, DiVIDE, CF-IDE 512MB
    Video game console:
    -Nintendo Wii

Ano, momentalne pouzivat MV2Player na sirokouhle filmy a BSPlayer na filmy v klasickem formatu. Ale tento zoufaly stav bych chtel nejak vyresit a ne zrovna tim, ze si koupim sirokouhlou televizi

Vite-li o jeste nejakem dalsim prehravaci, ktery by stal za vyzkouseni, sem s nim
    Naposledy upravil howard; 03.02.2009 v 13:17.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

A co takhle pouzit tvuj M2VPlayer a Vobsub, ten pouzivam uz nekolik let a nemusim si delat starosti s nastavovanim titulku v ruznych prehravacich
    [Project Morpheus] Intel Core2Duo E8200@3,9GHz, 4096MB DDR2, P35-DS3P, Radeon HD2600Pro 512MB, 1,5TB+0,75TB+2TB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, BenQ LCD 22", HP Deskjet 959c, LaserMouse 6000, AC 550W
    [NTB] Corei5 2,6GHz, 6GB DDR3, nVidia Quattro 512MB, 250GB+300GB, LCD 14,1", 720p projector

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Ad mplayer: muzu vecer testnout ve Vistach, ale v XP i Linuxu samozrejme funguje zcela bez potizi a titulky si muzes poslat kam libo.

napr: vf=expand=0:-80:0:0 (toto je format do konfiguraku, rozmer samo zavislej na formatu videa, da se to napsat i jako parametr ale pak to je s pomlckama a bez =)

Edit: Jen detail, jelikoz pouziva overlay, tak se napr nesnese s winampem v tom "lista" rezimu (napr zalejza za horni okraj ve widlich), pak to zobrazi zeleny okynko a video neni videt. Mozna to je pricina proc to nejede s Aerem.

V tucnakovi samozrejme funguje naprosto bez zavahani naprosto vzdy a se vsim (prehraje vpohode i riplej BlueRay, jen zatim neumi titulky + zvuk treba vybrat zadanim ID streamu - nerozpozna spravne jazyk).
    Naposledy upravil Jezevec; 03.02.2009 v 17:22.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Citace Původně odeslal Jezevec Zobrazit příspěvek
    Mozna to je pricina proc to nejede s Aerem.
    Jop, Aero samo o sobě se vykresluje pomocí overlay mixeru a ten nemůže používat víc programů najednou. Tenhle přehrávač neznám, ale všeobecně se to řeší použitím jiného rendereru, ideálně asi VMR9 Renderless.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Media Player Classic urcite titulky umi a ovladat by mel jit pomoci weboveho rozhrani.

DirectVobSub umi dat titulky "pod" obraz. Staci dat v zalozce General - Expand to 4:3.

Mplayer funguje blbe Ve viste kvuli tomu, ze umi pouze dnes uz nepouzivany Overlay. A mam pocit, ze dodnes neumi jine nez bile titulky

Nejlepsi na tohle je asi VLC, skoda ze ti blbne.

BTW: co znamena "oddelit obraz od videa?"
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Citace Původně odeslal Caleb Zobrazit příspěvek
    BTW: co znamena "oddelit obraz od videa?"
    Asi myslel oddelit ovladani od obrazu (viz nadpis).
    Jinak BSP titulky pod obraz pokud vim umi (right click->subtitles->subtitle properties->custom position a dam je kam chci, aspon teda s overlayem.)
    Gigabyte GA-965P-S3, 3GB DDR2 transcend 667@925Mhz, E2160@3330MHz, Powercolor HD4830@700/1850, LG L226WTQ-PF , Seasonic SS-500ET-T3 500W 80PLUS, ~2TB HDD, DVB SkyStar2 ,Leadtek TV 2000XP, Logitech Z-640, Logitech MX510, Logitech DFP, Dolby's keyboard, NEC 3550A, Pixma iP4500, W7 x64, 3dmark
    30/1,5Mbit UPC - Buffalo WHR-HP-G54 OpenWRT, Dlink G664T OpenWRT, La Fonera OpenWRT, Linksys PAP2T VoIP
    Samsung I5700 Galaxy Spica - Android 2.2

Diky za informace.

MV2Player by byl dobrej, bohuzel netransparentni titulky ve Viste neni jediny jeho neduh. Navic jeste casto pada s hlaskou Invalid floating point operation. Take nektere filmy bezduvodne zobrazuje mensi (+/- nepomuze).

Povedlo se mi nastavit ten DirectVobSub nastavit na Expand to 4:3 + override placement Y=100 skutecne ted titulky jsou pod filmem, super.

V BSPlayeru sice jde presouvat titulky, ale nize nez je dolni cast filmu to nejde. Proste do cerneho pole je uz neposunu. Pokud to jde, navedte me prosim co presne jeste nastavit.

Vliv
    300

Citace Původně odeslal Peca-on-line Zobrazit příspěvek
    Jop, Aero samo o sobě se vykresluje pomocí overlay mixeru a ten nemůže používat víc programů najednou. Tenhle přehrávač neznám, ale všeobecně se to řeší použitím jiného rendereru, ideálně asi VMR9 Renderless.
    Tak mplayer lze prepnout do gl/gl2, tim se toto vyresi, jeste budu hodnej a overim to ve vistach (64bit ultimate).
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

S timto nastavenim muzu posouvat titulky kamkoliv, aspon teda na PC, jak je to s TV nevim.
    Gigabyte GA-965P-S3, 3GB DDR2 transcend 667@925Mhz, E2160@3330MHz, Powercolor HD4830@700/1850, LG L226WTQ-PF , Seasonic SS-500ET-T3 500W 80PLUS, ~2TB HDD, DVB SkyStar2 ,Leadtek TV 2000XP, Logitech Z-640, Logitech MX510, Logitech DFP, Dolby's keyboard, NEC 3550A, Pixma iP4500, W7 x64, 3dmark
    30/1,5Mbit UPC - Buffalo WHR-HP-G54 OpenWRT, Dlink G664T OpenWRT, La Fonera OpenWRT, Linksys PAP2T VoIP
    Samsung I5700 Galaxy Spica - Android 2.2

Vliv
    300

Tak overeno s gl2 jede mplayer tezce vpohode.

2howard: Vis jak se to rika ? zeby RTFM ?

muj config:

Kód:
    ## MPlayer Windows configuration

## It's better to leave this enabled on Windows, since the console is slow.
    quiet=yes

#tady mu reknu, ze titule sou utf, kdyztak si je preulozim
    utf8=yes
    subcp=utf8
    #tady mu reknu font a i kdyz protestuje, tak to sezere a pouzije ho
    font=c:\WINDOWS\Fonts\arial.ttf
    #velikost fontu
    subfont-text-scale=3

cache=16384

## Frame dropping
    #framedrop=yes

## drive letter of your DVD
    #dvd-device=d:

## Uncomment this for AC-3 passthrough.
    #afm=hwac3

## You can use the DirectX or OpenGL video output, default is directx.
    #Tohle nastaveni sezerou jak visty tak XP s jinou overlay aplikaci (Dx ve vistach a aerem nejede)
    #vo=directx
    vo=gl2

## video filtering and postprocessing
    ## eq is useful if your video card does not support video overlay.
    # Par filtru pro ruzny prilezitosti
    #vf=pp,eq
    #vf=eq,pp=lb/hb/vb
    #vf=lavcdeint

Co se tyce toho BSPlayeru, bohuzel pri sledovani filmu se prestaly 4x zobrazovat titulky a musel jsem se zvednout 4x z pohovky, abych ho restartoval. Maximalni unosny pocet zvednuti z pohovky behem sledovani filmu je nula. Navic dost casto prestava zobrazovat titulky pri resizu okna, pomuze opet jen restart BS Playeru. To byla jedna vec. Druha vec je ta, ze i kdyz jsem nastavil BS Player presne podle screenshotu silence, nelze umistit titulky do cerneho pole pod filmem. Nevim uz co s tim.

Takze opravdu budu muset znovu vyzkouset ten MPlayer. Do konfiguraku jsem se nedival, ale asi budu muset.

Jeste mimochodem, zadny z tech prehravacu nedokaze zabranit Viste, aby mi po pul hodine vypla monitor, cimz mi vypne i obraz na televizi. U vsech prehravacu je nicmene standardne nastaveno, ze maji blokovat vypnuti monitoru. Holt asi Vista ma vetsi prioritu nebo ma to nejake reseni krome toho, ze zakazu automaticke zhasinani monitoru po pul hodine? 

------------------------------------------------------------

Takze po zapnuti gl2 skutecne MPlayer ve Viste funguje. Zustavaji dva problemy:

1) Nedokazu posunout titulky dolu pod film do cerneho pole, i kdyz zapnu "Pridavat cerne okraje v rezimu cele obrazovky" - podle komentare to ma delat presne to co potrebuju.
    Nasel jsem FAQ - http://smplayer.berlios.de/forums/vi...c.php?pid=4148 - bod 18 a 19 nefunguje, blbne to, film se zobrazuje uriznuty, nebo okamzite po play spadne.

2) SMPlayer nenacita automaticky prislusne titulky, i kdyz je nastaveno, ze ma hledat titulky obsahujici nazev filmu. Musim je rucne otevrit, pak obraz zavrit a dat znova PLAY.
    Naposledy upravil howard; 03.02.2009 v 23:14.

Vliv
    300

Jak hejbat titulkama mas fous vejs (vf=expand ...), samo jako parametr do configu, GUI je obecne na ....
    Titule mi tak nejak default otevira, pokud se soubor jmenuje stejne (uplne) jako film (a ma znamou priponu).

Edit: Ten filtr samo zpusobi to, ze se k videu prifari kus prazdnyho mista = tam co je normalne "tma" a tim padem se titule zobrazi tam. Vedlejsi efekt je ponekud vyoseny film (posune ti ho po obrazovce nahoru), ale to predpokladam neva - proste se zmensi cernej pruh nahore.

Edit2: Jeste jednu nevyhodu to ma, neni to automaticky = musis to nastavit pro kazdej film/respektive format/ extra.
    Naposledy upravil Jezevec; 03.02.2009 v 23:25.

Doufam ze jsem nasel spravny konfiguraky (nikde jinde neni *mplayer.ini):
    C:\Program Files (x86)\MPlayer for Windows\smplayer.ini
    C:\Users\Howard\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\MPlayer for Windows\smplayer.ini

bohuzel ani v jednom se ta zmena neprojevi. At pisu vf=expand... kamkoliv, je to bez efektu. Bohuzel, neco je spatne. Mozna je to blizici se pulnoci, zkusim to zase zejtra. Diky za pomoc.

EDIT: Nedalo mi to a zkusil jsem spustit rucne mplayer s parametrem -vf expand=0:-100:0:0 film.avi a funguje to. Takze potvrzuju, ze to GUI SMPlayer je doj***ny. Zitra se na to podivam jeste jednou poradne. Dik.

Mezitim, abych mel zalozni variantu, helpnete mi jeste s tim BSPlayerem? Nastavil jsem vse dle screenshotu, bohuzel ty titulky se proste nedaji dat niz, nez je obraz videa.
    Naposledy upravil howard; 04.02.2009 v 00:10.

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Hele a jaký ovládání potřebuješ na druhým monitoru? KMko umí prakticky všechny funkce namapovat na klávesy nebo tlačítka myši a ostatní požadavky zvládne na jedničku.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Pro me je opravdu opruz, kdyz musim kvuli zmene nastaveni vypinat fullscreen, prenaset prehravac na monitor, tam pak udelat zmenu, zase presouvat na televizi a zapinat fullscreen. Nebo pokud mam mysi menit pozici filmu, mzourat na televizi a trefovat se tam na tlacitka je hrozny. Nehlede na to, ze na televizi ani od pocitace nemusim videt. Ja vim, ze to jde vsechno klavesnici, vsak ji taky pouzivam, ale pro me je uzasne pohodlne mit ovladani a vsehcno nastaveni na monitoru. Ale rad bych, abychom zde neresili duvody, proc chci mit oddelene ovladani od videa, zamerme se prosim pouze na vysledek (duvody muzem prodiskutovat potom).

Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Věk
    39
    Vliv
    285

BSPlayer visty a overlay skutecne titulky dolu neumi. Ale jde to obejit nastavenim viz screen.
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    • Typ souboru: png bs.png (15,5 KB, 4 zobrazení)
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

2howard: Kdysi, kdyz jsem pouzival televizi, tak existoval nejaky Theater mod (aspon u ati grafik), pri kterem jsi nechal prehravac na monitoru a obraz videa se zobrazil na televizi, automaticky ve fullscreenu.
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Senior Member mince
    LBC-mesto kde furt prsi nebo jdete do kopce
    Věk
    45
    Vliv
    285

Jenom malou poznámku, zkoušel si přehrávač GOM?:

http://www.gomlab.com/eng/
    C2D 6300 (default),Gigabyte 965P-DS3 ,4*1024 MB , 5770 512MB, WD 640Gb, LG H22L,Cambridge DTT 2200,HP w2207h,

Vliv
    300

Citace Původně odeslal howard Zobrazit příspěvek
    Doufam ze jsem nasel spravny konfiguraky (nikde jinde neni *mplayer.ini):
    C:\Program Files (x86)\MPlayer for Windows\smplayer.ini
    C:\Users\Howard\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\MPlayer for Windows\smplayer.ini
    Ne tohle neni ono.
    Pr: Mam adresar mplayer (v program files) a v nem je exe. Pak je v nem este adresar mplayer a v nem soubor config (bez pripon).

Tusim ze pokud by byl tehne config v adresari s filmem, tak jej uprednostni.

Jinak bouzivam binarku primo z hq.

Diky vsem, vecer vyzkousim jinou binarku mplayeru, jine nastaveni BSPlayeru a GOM.

Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Věk
    43
    Vliv
    300

Citace Původně odeslal howard Zobrazit příspěvek
    Pro me je opravdu opruz, kdyz musim kvuli zmene nastaveni vypinat fullscreen, prenaset prehravac na monitor, tam pak udelat zmenu, zase presouvat na televizi a zapinat fullscreen. Nebo pokud mam mysi menit pozici filmu, mzourat na televizi a trefovat se tam na tlacitka je hrozny. Nehlede na to, ze na televizi ani od pocitace nemusim videt. Ja vim, ze to jde vsechno klavesnici, vsak ji taky pouzivam, ale pro me je uzasne pohodlne mit ovladani a vsehcno nastaveni na monitoru. Ale rad bych, abychom zde neresili duvody, proc chci mit oddelene ovladani od videa, zamerme se prosim pouze na vysledek (duvody muzem prodiskutovat potom).
    btw, není řešení theatre režim na TVoutu? Tj. všechno overlay video se pošle na TVout? Dlouho už nemám k PC připojenou TV, ale kdysi mi to tak fungovalo.
    CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
    WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610
    ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350

Verim, ze reseni je MediaPlayerClassic Homecinema verze 1.2.929.0 nebo vyssi.

Na grafice nastavit Dual view (ne clone), tak ze na obrazovce televize bude jenom pozadi plochy a bude tam rozliseni vhodne pro televizi.

V MPC v Options - Playback - Output nastavit Fullscreen monitor na Display 2.

Ovladani ma jit nakonfigurovat jako webove pouzitelne napriklad i pres iPhone http://www.evinyatar.be/sphpblog/ind...y080127-145408
    ale to jsem nikdy nezkousel.
    Asus P5B Deluxe/WiFi, Intel Q8300@7.5x440=3300MHz VCc1.15V, Speedstep enabled, CM HyperTX, 58oC IntelBurnTest pri 24oC okoli, 2x2048 DDR2 800 Geil(@866 5-6-6-15, 1.80V), HDD 3xSamsung F1 1TB, Gigabyte NX88T zalman, LCD FSC S20-1W, CM Centurion 532, PSU Seasonic 400W, UPS CyberFort 350

Asi OT, ale já používám aviaddxsubs na sloučení titulků s filmem, v něm je možné přesně určit kde se titulky maj nacházet, změnit barvu font velikost titulků atd. ve woknech ale výslednej divx formát přehraješ jen v originál divx playeru a v každém stolním divx certifikovaném přehrávači a v PS3..Jestli ale umí divx player oddělit ovládání a zobrazení nemám kde vyzkoušet..

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nejlepší video přehrávač
    Založil kecinzer v sekci fóra Windows Vista
    Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 30.01.2011, 23:55
  2. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  3. 7/08 MP3 Flash přehrávač + video
    Založil kecinzer v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 24.06.2008, 23:20
  4. MPlayer, problem s video driverem
    Založil Lopan v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 34
    Poslední příspěvek: 19.12.2006, 12:05
  5. Jak vypalím video a JPEGy na DVD aby to přečetl stolní DVD přehrávač.
    Založil Jíra v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 13.11.2006, 08:30

Pravidla přispívání