Tak teď fakt nevím jestli to patří do tédle sekce
Hledám SW vhodný pro správu projektů. Musí být serverový, přístup přes webové rozhraní. Je mi jedno jestli to bude aplikace na mém serveru nebo využiju ASP řešení. Radši free, ale přežiju i placené.
Potřebuji hlavně to, aby se mi do toho přihlásil klient, zadal požadavek, já ho akceptoval, přiřadil zaměstnanci, ten to s klientem vyřešil, klient odsouhlasil a já uzavřel. Tedy musí to umět stavy projektu, což většinou umí dobře bug tracking systémy.
Dále to musí umět diskuze ke každému problému/projektu (řeší klient se zaměstnancem), možnost vícero příloh k diskuzi (zasíláme nové verze dokumentů), a musí to automaticky uživatelům posílat e-maily když se něco stane s projektem kde jsou přiřazeni.
Do teď jsem používal Mantis, který má ale nevýhodu v tom že je tam spousta položek co nepotřebuji, a je složitý pro klienty, kteří prostě nejsou schopni v něm efektivně pracovat a stejně mi pak posílají e-maily což je k ničemu. Další věcí je, že se nedá moc customizovat vzhled, maximálně tak vyměnit logo. (Mantis je fakt hnusnej)
Strávil jsem víkend testováním různých ASP řešení viz google, basecamp a spol., ovšem ani jeden mě nepřesvědčil, resp. všechny mě frustrují. Když nejsem schopný to ovládat já co se věnuji IS tak jak potom chudáci sekretářkyPotřebuji nějak nakonfigurovat položky, aby nebyly zbytečný a naopak přidat své. Klienti to nechápou
Další funkce jsou k dobru ale nejsou nezbytností.
Nevíte prosím o něčem, co se dá používat?
Předem díky