Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Error při přetaktování procesoru

Post Error při přetaktování procesoru

Dobrý den mám problém s Asus P5B. Když jí chci přetaktovat, nastavuji FSB na 340 MHz násobič má hodnotu 8x a já tak získám z 2.13GHz na 2.78GHz ovšem pokud chci zvednout ještě FSB tak mi BIOS zahlásí, že se přetaktování nepovedlo a vše se mi resutuje. Zkoušel sem manuální nastavení napájení a nepomohlo to. Mám procesor Intel Core 2 Duo E6420 2.13 GHz. Prosím o pomoc.

Senior Member Avatar uživatele Gestler
    Věk
    41
    Vliv
    231

Standardní Re: Error při přetaktování procesoru

Podívej se sem,to by pro začátek mělo stačit.
    http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=72800
    INTEL Core I7 2600K D2 @5Ghz HTon , Asus Maximus V Extreme Z77,4x4GB Kingston Predator 2400Mhz,MSI LIGHTNING 680GTX 1400/7100,24"Benq PVA 16:9
    2xSamsung SpinPoint F1 HD322HJ Sata II RAID 0 + Intel X25 SSD,WD my BOOK 1TB,700W Delta Electronics/HP,Hama - URAGE.
    Chlazení : Čerpadlo: Laing 18W + XSPC TOP Radiatory: MORA2 + 9x120mm fan , XSPC RX480 + 4x120mm fan Bloky : CPU - CAWEDOG ZOUY 2.0 NB,SB+MOS EKuniversal
    HARD CORE HW SERVIS - SERVIS S POUŽITÍM PROFESIONÁLNÍ TECHNIKY V OBLASTI : REBALLINGU, REFLOW, DIAGNOSTIKY - kompletní opravy poškozeného PC HW, které vám nikde jinde nenabídnou

no prave ze tady sem se uz dival ale nenasel sem to co konkratne hledam

ale i tak moc diky za pomoc koupil sem si novej chladic snad mi bude stacit (boze to je forum warez je lepsi)

Senior Member Avatar uživatele Gestler
    Věk
    41
    Vliv
    231

Možná by pomohlo kdyby sis to tu trušku pročetl,na tomto foru je spousta chytrých lidí kteří ti rádi poradí,stačí detajlně popsat tvou sestavu,problém a čeho bys chtěl dosáhnout,v threadu co jsem ti radil se probírá takt pamětí,to je myslím možná i tvuj problém.Popřemýšlej a dopiš sem co je třeba k tom aby ti někdo poradil.
    INTEL Core I7 2600K D2 @5Ghz HTon , Asus Maximus V Extreme Z77,4x4GB Kingston Predator 2400Mhz,MSI LIGHTNING 680GTX 1400/7100,24"Benq PVA 16:9
    2xSamsung SpinPoint F1 HD322HJ Sata II RAID 0 + Intel X25 SSD,WD my BOOK 1TB,700W Delta Electronics/HP,Hama - URAGE.
    Chlazení : Čerpadlo: Laing 18W + XSPC TOP Radiatory: MORA2 + 9x120mm fan , XSPC RX480 + 4x120mm fan Bloky : CPU - CAWEDOG ZOUY 2.0 NB,SB+MOS EKuniversal
    HARD CORE HW SERVIS - SERVIS S POUŽITÍM PROFESIONÁLNÍ TECHNIKY V OBLASTI : REBALLINGU, REFLOW, DIAGNOSTIKY - kompletní opravy poškozeného PC HW, které vám nikde jinde nenabídnou

Senior Member mince Avatar uživatele meteor
    Vliv
    272

Citace Původně odeslal Linkar Zobrazit příspěvek
    ale i tak moc diky za pomoc koupil sem si novej chladic snad mi bude stacit (boze to je forum warez je lepsi)
    Jojo, určitě to bylo chladičem Nastuduj si z netu články o OC, přečti si zdejší pravidla (než se budeš ptát) a nesrovnávej s warez fórem či co to mělo být. A pokud se ti zdá lepší, už víš kam příště zamířit...
    "Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."

Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro

Junior Member Avatar uživatele R.o.B.84
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal Linkar Zobrazit příspěvek
    Omgnoob, zdejsi forum je nadherne rychle s pocetnou komunitou lidi, kteri Ti dokazi smysluplne poradit. Dat odkaz na pecko neni zadne umeni, to umi i hloupy gugl za par vterin a nemusim lezt na zalagovane forum s tunama reklam, ktere se diky lamehostingu presouva kazdy mesic jinam.

Vyresit HW problem je jine kaficko, sam vidis co Ti dela stroj za ptakoviny.
    Zvysis FSB, prilepis AC Freezer 7 pro a zapinas stroj jo? Tak to GL s OC
    Ale abych do Tebe jenom nerypal, tak ve zkratce postup:
    Prvni pripevnit freezer, pak FSB nahoru, delicka pameti dolu, pokud nenajede, reset CMOS a snizit FSB (nemuzes chtit od e6420ky 30% narust vykonu, to neni E5200ka )

hej lidicky moc se vam omlouvam protoze sam sem zapatral a nasel sem ze moje zakladni deska je dost omezena co se tyka pretaktovani MOC SE VAM OMLOUVAM (konkretne zvladne FSB 1333 MHz)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Přetaktování grafiky (GF 7600 GS)
    Založil Bornnover v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 32
    Poslední příspěvek: 27.06.2009, 10:16
  2. chlazení jádra procesoru vodou
    Založil Haniz v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 72
    Poslední příspěvek: 19.10.2005, 10:10
  3. *** Databáze přetaktování procesorů AMD ***
    Založil Marty v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 3