Jen tak z hecu "jestli to jde" jsem na asusu eee701 s celeronem M353 900mhz, který ale běžel jen na 630mhz, zkusil vypálit BR na externí usb mechanice- a jde to a stačí k tomu jen 512mb ramvše na winxpsp3corp verzi...
Jen tak z hecu "jestli to jde" jsem na asusu eee701 s celeronem M353 900mhz, který ale běžel jen na 630mhz, zkusil vypálit BR na externí usb mechanice- a jde to a stačí k tomu jen 512mb ramvše na winxpsp3corp verzi...
A proč by to nešlo?
Co je na vypalování CPU náročnýho? Čtení a zápis vůbec ne, jedinej problém je tam to USB co má max tak 25 - 30mb/s a je CPU řízená ale to ho vytíží tak na 30%. Prostě tam nevidim problém. Ono i na těch dnešních Atomech se dá lecos udělat a to je CPU s horšim poměrem výkon/takt než P4 a s tim Celeronem si může podat ruku (900mhz, 667 už je fakt slabší), problém EEE ale neni CPU, nýbrž Intel 945.![]()
The best Unreal Tournament maniac.
proč by to nešlo.. to jsem si taky říkal, když jsem pročítal doporučenou minimální konfiguraci pro BR vypalování, která se od 630mhz vzdaluje přímo mílovými kroky![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)