Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Problem s PC

Standardní Problem s PC

Zdravim
    mam takovy problem,hral jsem hru the sims2 najednou se mi to preplo do modre obrazovky a bylo tam napsane(vypisuju jen to co si myslim ze je dulezite, v pripade ze bude potreba napisu cele zneni obrazovky)
    DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
    potom jak zkusit odstranit chybu a uplne dole
    Stop: 0x000000D1 (0x00000030,0x00000007,0xF73EA9A0)
    viamraid.sys-address F73EA9A0 base at F73E0000 datestamp 4063e304

protoze se mi to ukazalo poprve tak jsem jen restartoval pc dle rady a myslel ze to bude v pohode,ale pri najezdu Windowsu se mi ukazala jina modra obrazovka a bylo na ni napsane ze probiha konzistence konzole a,ze zacne za par sekund a jestli ji chci prerusit tak mam stisknout libovolnou klavesu(zase to neni uplne do slova opsane,v pripade potreby opisu celou obrazovku)
    tak jsem cekal az se ta kontrola spusti a po spusteni zacala kontrola ale po 3 sekundach se zase objevila modra obrazovka s popisem ktery je vyse.
    Tak jsem znovu restartoval PC nabehla zase konzistence konzoly,zmackl jsem libovolne tlacitko a najel Windows normalne.Ve windowsu mi vse funguje normalne,jen kdyz spustim The sims2 nabehne modra obrazovka,kdyz jsem se je snazil odinstalovat nabehla modra obrazovka,zkousel jsem projet primo hru the sims2 nod32 a superantispyware a zase mi vzdy nabehla modra obrazovka,zkousel jsem chkdsk a zase pc spadlo do modre obrazovky,zkousel jsem reinstal windows a zase po chvilce instalace pc spadne do modre obrazovky
    Nove ovladace na desku i na grafickou kartu jsem taky zkousel nainstalovat ale nevedlo to k zadnemu vysledku
    Budu strasne moc rad za jakoukoliv pomoc Diky

Moderátor mince Avatar uživatele peta303
    Věk
    43
    Vliv
    309

Standardní Re: Problem s PC

Hledat jsi zkusil? Tento problém, v drtivé většině s paměťmi, základní deskou nebo (už méně) ovladači, se (i zde) řešil už asi milionkrát.

Ještě jedna rada - změň si název tématu, nebo ti to moderátor sekce zamkne...

Standardní Re: Problem s PC

Dulezita vec je, zda je ve vsech BSOD viamraid.sys, pokud ano muze to byt ten ovladac (tipoval bych, ze je to sata driver), takze zkusit nainstalovat jinou verzi.
    Nejcasteji je to ale problem s pameti (zkusit memtest86), nebo se to stava pri pretaktovani.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. USB hub - problém s napájením
    Založil 24-bit v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 07.03.2006, 00:35
  2. Problem s PC - Samovolne vypinanie
    Založil B7u3A v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 04.11.2005, 21:00
  3. Problém s odesíláním dokumentů u e-mailů
    Založil P.D. v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6