Zdravim
mam takovy problem,hral jsem hru the sims2 najednou se mi to preplo do modre obrazovky a bylo tam napsane(vypisuju jen to co si myslim ze je dulezite, v pripade ze bude potreba napisu cele zneni obrazovky)
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
potom jak zkusit odstranit chybu a uplne dole
Stop: 0x000000D1 (0x00000030,0x00000007,0xF73EA9A0)
viamraid.sys-address F73EA9A0 base at F73E0000 datestamp 4063e304
protoze se mi to ukazalo poprve tak jsem jen restartoval pc dle rady a myslel ze to bude v pohode,ale pri najezdu Windowsu se mi ukazala jina modra obrazovka a bylo na ni napsane ze probiha konzistence konzole a,ze zacne za par sekund a jestli ji chci prerusit tak mam stisknout libovolnou klavesu(zase to neni uplne do slova opsane,v pripade potreby opisu celou obrazovku)
tak jsem cekal az se ta kontrola spusti a po spusteni zacala kontrola ale po 3 sekundach se zase objevila modra obrazovka s popisem ktery je vyse.
Tak jsem znovu restartoval PC nabehla zase konzistence konzoly,zmackl jsem libovolne tlacitko a najel Windows normalne.Ve windowsu mi vse funguje normalne,jen kdyz spustim The sims2 nabehne modra obrazovka,kdyz jsem se je snazil odinstalovat nabehla modra obrazovka,zkousel jsem projet primo hru the sims2 nod32 a superantispyware a zase mi vzdy nabehla modra obrazovka,zkousel jsem chkdsk a zase pc spadlo do modre obrazovky,zkousel jsem reinstal windows a zase po chvilce instalace pc spadne do modre obrazovky
Nove ovladace na desku i na grafickou kartu jsem taky zkousel nainstalovat ale nevedlo to k zadnemu vysledku
Budu strasne moc rad za jakoukoliv pomoc Diky