Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Tiskárna nebo toner?

Standardní Tiskárna nebo toner?

Mám dotaz týkající se tiskárny. Jedná se o laserovku (nějakou low end, nic extra) a pár let starou (tipuju tak dva az tri urcite). Pokud by snad hral roli typ je to LBP 2900 od Canonu.

Vlastně od doby, co jsem jí koupila jsme neměnili toner a vzhledem k tomu, jak ji vytěžuju se sama divím, že ještě pořád tiskne. Každopádně posledních pár týdnů začala zlobit a stále se to zhoršuje. Jde o to, že když vytiskne stránku s textem, jsou na ní občas černé otisky a mnohdy se stane, že se text z horní strany stránky otiskne ve slabější podobě na její spodek.

No a mě by zajímalo, jestli je to tiskárnou nebo tonerem - ať nekoupím toner za 1000 a nezjistím, že to dělá pořád to samé. Případně, jestli je nějaký způsob jak todle zjistit (a nemyslím tím koupit toner a risknout to ).

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní Re: Tiskárna nebo toner?

Zacal bych tim, ze puvodni toner vytahnu, protrepu ho a vratim zpet. Melo by se to (alespon na chvili) zlepsit, pokud to je tonerem

tipuju to na PEC, spatne zapeceny toner (muze byt tonerem).

Historie: C2Q Q6600 @3.2GHz (8x400) || MB: GB X48-DS5 rev 1.1 F8H || COOL: Thermalright Ultra 120 eXtreme || MEM: 4x 2GB Corsair Dominator PC2-8500C5@1066MHz
    Soucasnost: Ci7 3770 @default || MB: GB GA-Z77X-UD4H rev 1 F2 || COOL: Gelid Tranquillo rev2 || MEM: 2x 8GB Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL10 XMP
    VGA: Sapphire HD5870 VaporX / 1GB || HDD: 2x SSD Corsair M64 + 2x Velociraptor 74GB + WD 2TB Green || Sound: Realtek Azalia || Case: TT Eureka || PSU: Corsair HX620W

Moderátor mince Avatar uživatele peta303
    Věk
    42
    Vliv
    307

Anebo špatný stav válce (dle mě nejpravděpodobnější - vyčerpaný, nevybije se, to by mohlo vysvětlovat "pozůstatky" starého tisku).

Obzvlášť, pokud tonerová kazeta byla nějaká velkokapacitní nebo repasovaná. Na což ale nesedí startovací toner (pokud už ho tazatelce někdo potají nevyměnil).

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Toner do laserovky - zaschnutie ?
    Založil LtK v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 29.07.2008, 14:51
  2. Ani jedna tiskárna netiskne "ž"
    Založil ScanX v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 21.11.2006, 17:12
  3. Toner do laserovky-spotrebujte do??
    Založil Marek v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 3