Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Nokia N95 cestina

Member Avatar uživatele Heady
    Věk
    41
    Vliv
    250

Standardní Nokia N95 cestina

Zdravim,
    Mam dotaz, dostal jsem darem N95 a chtel bych si do ni dohrat cestinu. Telefon je primarne urcen pro arabsky trh (znaky na klavesnici jsou kouzelne ) a nemam na nej tady zaruku, ucet, nic (mam jen krabici). Nahodil jsem do nej novy firmware, vse slape bez problemu, ale chtel bych tam jeste cestinu. Na netu jsem se docetl ze je treba zmenit nejaky product code a pri updatu fw se stahne i cestina. Zatim se diky tomu product codu stahuje anglictina, ktera mi sice nevadi, ale cestinu bych uvital. Chtel jsem se tedy zeptat jestli je ten postup spravny, tedy zmenit product code (na jaky tedy?) pripadne jestli to muzu provest s ohledem na legislativu.
    Predpokladam ze v servisu se mi na to vykaslou, protoze k tomu nemam nic nez krabici. S tim souvisi dotaz cislo dva. Je to asi hloupost, ale zaruka predpokladam teda neni a neni sance ji uplatnit jelikoz neni ani ucet, ani zarucak ?

Diky za odpoved !
    NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI

Standardní Re: Nokia N95 cestina

V autorizovanem servisu te skoro jiste vyhodi, protoze telefon neni urcen pro CZ trh.
    • v tomto prehledu najdes ceske product code - RM-159 je klasicka N95, RM-320 potom N95 8GB
    • stahnes si Nemesis Service Suite, ktery ti umozni zmenit product code
    • provedes klasicky update fw pres NSU

//takto to vypada v praxi
    Naposledy upravil ctrl_j; 23.12.2007 v 13:56.
    | P67 + 2500K@silent |

Věk
    41
    Vliv
    250

2ctrl_j : Diky moc, tohle jsem hledal a nenasel S tim servisem jsem si to myslel.. ja spis myslel na nejakou international zaruku .. ale bohuzel k tomu nemam nic a do Iraku to asi tezko povezu na reklamaci.. tak snad to nebude potreba.
    NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI

Nokia poskytuje cosi jako European Limited Warranty, nicmene, vzhledem k tomu ze nemas jednak doklad o zakoupeni v obchodu one arabske zeme, respektive vubec zadny, tak je vice nez jasne ze telefon pochazi z sedeho dovozu a bavit se s tebou nebudou.
    | P67 + 2500K@silent |

Věk
    41
    Vliv
    250

Citace Původně odeslal ctrl_j Zobrazit příspěvek
    Nokia poskytuje cosi jako European Limited Warranty, nicmene, vzhledem k tomu ze nemas jednak doklad o zakoupeni v obchodu one arabske zeme, respektive vubec zadny, tak je vice nez jasne ze telefon pochazi z sedeho dovozu a bavit se s tebou nebudou.
    Jasne, chapu to.. telefon sice pochazi z sedeho dovozu, ale opravdu jsem ho dostal (zprostredkovane) jako darek od cloveka ktery se v techo zemich casto pohybuje. Nedal jsem za nej ani korunu a ten clovek ho v Iraku zaplatil a koupil, ale samozrejme se mnou dal nebav Diky za odpoved, pomohl jsi mi.

No pokud ho on sam, tento jeden kus koupil v Iraku a eventuelne uhradil clo, pak by to sedy dovoz nebyl. Nicmene porad vyvstava nutnost potreby faktury z Iraku, jakozto podkladu pri vyjednavani se servisem

(P.S napsal sem predtim ze oni se s tebou bavit nebudou, ne ja )
    | P67 + 2500K@silent |

Věk
    41
    Vliv
    250

Citace Původně odeslal ctrl_j Zobrazit příspěvek
    No pokud ho on sam, tento jeden kus koupil v Iraku a eventuelne uhradil clo, pak by to sedy dovoz nebyl. Nicmene porad vyvstava nutnost potreby faktury z Iraku, jakozto podkladu pri vyjednavani se servisem

(P.S napsal sem predtim ze oni se s tebou bavit nebudou, ne ja )
    Jo aha, promin ! blbe ctu Jj, to jsem si myslel ze bude treba, ale nic tam nebylo a je hloupe to po nich chtit poslat fakturu kdyby byl nejaky problem. Byl to darek a jako takovy je na nej treba pohlizet, kdyz se pokazi, tak se pokazi

EDIT
    Na tu cestinu zatim kaslu, uz jsem si zvykl na anglictinu za ten den ) a jen kvuli cestiny zas vsechno nastavovat znova, ale uz aspon vim kde to najdu.

EDIT2
    Tak uz jsem se tim trochu prokousal, kdyby nekdo hledal nejake infa a dobre rady o tomto telefonu, tak na teto strance http://www.nokian95.eu/ je hodne veci a dobre forum !
    Naposledy upravil Heady; 27.12.2007 v 12:06.

Zdravím, asi ze mě nebudete mít radost a udělam ze sebe naprostého blba,ale nějak si nevím rady.
    Podle všemožných návodů jsem zkoušela změnit jazyk na češtinu,(viz.změna product code), ale pokaždé mi to hlásí ERROR. Tak nevím, jestli je to mnou nebo telefonem.
    Poradí někdo prosím ??

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jak smazat VŠECHNY kontakty na NOKIA E50?
    Založil Darth Maul v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 03.08.2007, 19:23
  2. odblokovani telefonu nokia 6630
    Založil Matess v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 14.09.2006, 07:04

Pravidla přispívání