Vlastním výše uvedený notebook. Jediná věc, co mně na něm mrzí je, že se mi zdá příliš tichý. Je na tom Vista. Zkoušel jsem nejnovější ovladače, mám cca 4 měsíce po upgrade BIOSu.
Jsou některé filmy, které třeba hrajou "normálně", ale né nahlas. Většina aplikací je prostě potichu. Zkoušel jsem různé přehrávače, různé filmy, DVD, youtube, netrádia. Když kliknu na ukazatel hlasitosti, tak posuvník dám úplně nahoru, ale zelený ukazatel úrovně hlasitositi většinou sotva dosahuje půlky. Nevím, čemu to dát za vinu. Jstli hardwaru, nebo softwaru. Třeba teď zrovna jsem pustil stream z www.helax.tv . Při plné hlasitosti mi ukazatel úrovně skáče kolem poloviny. Srovnávám to v podstatě s kterýmkoli notebookem, který když dám nahlas, tak prostě řve, ale tento ne. (podotýkám, nastavuju max i v přehrávačích).
Je to vlastnost?
Když jsem zkoušel třeba ekvalizér a zvýšit úroveň, pomůže to trochu, než to narazí na hranici, kdy to začne chrčet z přebuzení. Zaráží mně právě, že posuvníky jsou na max, ale úroveň signálu prostě kolikrát nedosahuje ani poloviny..
OT: nezaslouží si dnes tak rozšířené notebooky vlastní sekci??