mam problem že mi zrazu len tak pri každej CD / DVD / virtual mechanike vypisalo vykričnik že ovladač je bud poškodeny alebo nepracuje spravne..
Som z toho v keli neviem čo stym je...
Poradite ?
mam problem že mi zrazu len tak pri každej CD / DVD / virtual mechanike vypisalo vykričnik že ovladač je bud poškodeny alebo nepracuje spravne..
Som z toho v keli neviem čo stym je...
Poradite ?
Pokud to před tym nedělalo, tak skus přeinstalovat ten soft (virtualni mechaniky), mohlo by to pomoctPůvodně odeslal cLiVe
![]()
Powered by Intel Core2Duo E6600 2.4 GHz " Conroe " coled by Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev.B on Gigabyte GA-965P-DS4 - Intel Broadwater P965, RAM 2x1 GB PC6400 DDR II on 128 bit, Leadtek GeForce 7900 GT 256 MB coled by ZALMAN VF900, 1.HDD Western Digital WD3200KS ( 320 GB SATA2 / 16 MB cache ), 2.HDD Western Digital WD3200KS ( 320 GB SATA2 / 16 MB cache ), LG GSA-H10A, LG GSA-4165B, Windows XP Pro Sp2 , OpenSuSE 10.2, Gentoo Linux
Ze by aspi ? Neinstaloval si nejaky napalovaci soft ?
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
me se stalo neco podobneho a zjistil jsem ze to udelalo virt scsi cdrom a pak mas jedine moznost najit vetve v registru a mazat je ruco nebo reinstal system
HRABE MI
vyzera to na reinštal systemu a to sa mi nechce
![]()
Skus reinstalovat Aspi ovladace. Kvoli chybe cely system instalovat , hruza![]()
![]()
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Původně odeslal AjsTi
No však tovieš ako všetko už nahodene dobre 2 mesiace a aby som to mal všetko preinštalovať
P.S - je to vyriešene - preinštaloval som Clone CD a už mi pekne všetky idu.
Určite to bolo Clone CD
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)