Mám nainstalován Photoshop CS3 na Win Vista Business SP1. Už to tak mám X měsíců a doteď vše fungovalo jak mělo. Teď se z ničeho nic (neuvědomuju si, že bych něco nového instaloval nebo měnil) začalo dít to, že když spustím Photoshop, tak naběhne během chviličky (jako normálně) a pak když dám otevřít obrázek nebo dám dokonce i Soubor -> Nový... tak se Photoshop na docela dlouhou dobu (cca. 30 - 45 sek) "kousne" (přesípací hodiny, když na něj klikám, tak zbělá a nereaguje) a musím čekat tak tu půl minutu a pak se obrázek otevře (nebo se otevře prázdný obrázek). Pak už vše reaguje standardně... ale otevření více obrázků je to fakt peklo. Nevíte někdo, co s tím? Co mám přenastavit? Co mám zkontrolovat? Nejde nějak "vyresetovat" nastavení Photoshopu a začít tak znovu jako po instalaci?

Zkoušel jsem ho i přeinstalovat - NIC. Našel jsem i demo verze CS4 beta a ta to dělala taky. Tak jsem tam zpět dal mojí CS3, ale problém přetrvává...

Je mi jasný, že přeinstalaci Win by to asi vyřešil, ale to se mi fakt nechce (stačí že jsem musel nedávno znovu aktivovat Win, když jsem si koupil novou grafiku....)