Sory že to tu zase rozpisujem ale dúfam že bude dakto taký pohotový a ušetrí my ďalších 30 minúť... už som to skúšal nájsť a nejako nič .. prosím prosím daj aj mne..najlepsie ak to bud link na najnovsiu ale aj starsie verzie..
Sory že to tu zase rozpisujem ale dúfam že bude dakto taký pohotový a ušetrí my ďalších 30 minúť... už som to skúšal nájsť a nejako nič .. prosím prosím daj aj mne..najlepsie ak to bud link na najnovsiu ale aj starsie verzie..
Mam PC a v nom mam : procak disky dosky a vetraky..... a gamesi :o)
My exfriend : Duron 1000 + matsonick doska
Môj terajsi milacik : Barton 2500+ gigabyte ga7n400 a 512 MB Ram
http://www.almico.com/speedfan.php - home, dole je link na nejnovejsi verzi, starsi verze nevim...Původně odeslal Macko
jinak najiti homepage me zabralo asi 3sekundy...zkus pouzit priste google
web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server
Super ..dakujem dakujem a google som pouzil a browzdil nim 20 mint ..asi uz proste slepnem alebo tam davam zle slovo na hladanie..proste ani teraz ho tam nevidimPůvodně odeslal Petrt
...to myslis vazneked som do googla zadal vyhladat speedfan tak mi na prvom mieste nasiel almico.com/speedfan.php
pozri sem: http://www.google.com/search?q=speed...utf-8&oe=utf-8
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
No yo ..drobná chybička angličtiny ..ja som tam nahadzoval speedfun a nie speedfanPůvodně odeslal .:::iGor:::.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)