Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Druhý monitor s podobnou výškou?

Standardní Druhý monitor s podobnou výškou?

Ahoj, mám na Vás prosbičku. Chtěl bych si domů konečně pořídit druhý monitor, nyní mám LG L1720B připevněný na stěně a chtěl bych vedle něj přidat bratříčka a rád bych, aby měli podobné velikosti, resp. hlavně mi jde o výšku toho monitoru, aby mezi nimi nebyl "zub" několik cm. Zkouším všude možně sehnat ten samý panel, ale bohužel zatím bez úspěchu, a tak se snažím nějakým způsobem sehnat mezi současnými monitory nějaký s podobnou výškou, nejraději nějaké černé LG.

Potřebuji, aby měl od spodní hrany rámečku k horní hraně něco kolem 34,2 cm a pokud možno černou barvu. Proto Vás prosím, pokud někdo máte LCDčko LG, zkuste to přeměřit, snad něco najdu, pokud ne, budu hold muset sáhnout po nějakém jiném panelu. Díky moc!

Můj tip je LG L177WSB-PF, pokud ho někdo máte, přeměřte mi ho prosím, na webu výrobce uvádí jeden rozměr a na webu Czech Computer zase jiný, tak nevím, jak to je doopravdy...

Díky všem za pomoc!
    EpoX 8RDA3+ nForce2 | Zalman ZM-NB47 | AMD Barton XP 2500@3200 | Zalman 7000B-Cu | A-DATA 1024 MB DDR400 | ThermalTake Heatspreader Cu | ATi Sapphire R9800 PRO 128MB | Arctic VGA Silencer | Hitachi HDS722580 80GB | LG GSA-4120B | LG L1720B | Genius SW-5.1 HT | Chieftec Dragon Blue + Be Quiet SE | Logitech MX500 + Rantopad C2

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní Re: Druhý monitor s podobnou výškou?

A jseš si jistej, že chceš dva monitory? Nebylo by lepší tenhle prodat a koupit jeden velkej širokoúhlej monitor?
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Citace Původně odeslal Peca-on-line Zobrazit příspěvek
    A jseš si jistej, že chceš dva monitory? Nebylo by lepší tenhle prodat a koupit jeden velkej širokoúhlej monitor?
    no já bych byl úplně nejradši, kdybych našel nějakej širokoúhlák k tomuhle, tím by se z tohoto stal sekundární...dva monitory mám radši, z práce jsem na to zvyklej a je pravda, že řešení - přikoupit druhej monitor mě navíc vyjde levněji (rozliško 1920 oproti 1280 zas takovej rozdíl není)...
    EpoX 8RDA3+ nForce2 | Zalman ZM-NB47 | AMD Barton XP 2500@3200 | Zalman 7000B-Cu | A-DATA 1024 MB DDR400 | ThermalTake Heatspreader Cu | ATi Sapphire R9800 PRO 128MB | Arctic VGA Silencer | Hitachi HDS722580 80GB | LG GSA-4120B | LG L1720B | Genius SW-5.1 HT | Chieftec Dragon Blue + Be Quiet SE | Logitech MX500 + Rantopad C2

Senior Member mince Avatar uživatele mraky
    Vliv
    296

Dej si pak bacha, aby jsi na tom druhem monitoru vubec neco videl. V praci pouzivam dva 19" TN modely a musim je mit natocene jakoby do casti pulkruhu. Nedovedu si predstavit, ze bych je mel povesene na stene. To bych na tom sekundaru nemohl vubec pracovat.

Kdybych rozhodoval o nakupu ja, tak beru spise jeden velky sirokouhlac.
    Pište česky: hold × holt

hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
    holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“

Citace Původně odeslal mraky Zobrazit příspěvek
    Dej si pak bacha, aby jsi na tom druhem monitoru vubec neco videl. V praci pouzivam dva 19" TN modely a musim je mit natocene jakoby do casti pulkruhu. Nedovedu si predstavit, ze bych je mel povesene na stene. To bych na tom sekundaru nemohl vubec pracovat.

Kdybych rozhodoval o nakupu ja, tak beru spise jeden velky sirokouhlac.

No jde mi o to, že když koupím jeden širokoúhlej, získám max. 1920 px širokej desktop a to není o moc větší plocha, než nyní... když budu mít dva, získám min. 2560 (min. proto, že když by se mi podařilo sehnat širokoúhlej, bylo by rozlišení větší - i když na výšku o něco nižší, což by ale tolik nevadilo)... ano, mohl bych si koupit širokoúhlej s rozlišením 2560, ale 30 000 fakt nemám

a díky za upozornění, na pozorovací úhly jsem už myslel...naštěstí to naklápěcí VESA jistí

Možná to už nebude aktuální, ale mé 2 halíře - pracovat na dvou různých monitorech, pokud k tomu není zcela konkrétní důvod je za trest. Dva monitory jsou super, ale radím dobře, jedině dva naprosto stejné modely. Různý jas, bílá, rozteč, technologie, zahoření, rozměry rámečku, to všechno přispívá k postupné frustraci.

Tím důvodem pro dva různé jinak myslím situace, kdy člověk potřebuje referenční monitor pro jiný výstup a nebo zkoušku zobrazení na jiném (horším) modelu či jiné technologii. Např. LCD + CRT, nebo profi LCD + shit LCD (abyste viděli jak vaše veledílo kde řešíte každý odstín uvidí 90 % ostatních)
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. LCD TV Samsung jako druhý monitor
    Založil killerGBU v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 04.10.2006, 15:30
  2. RAID-instalovat system na nej nebo na druhy disk?
    Založil Keekus v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 05.02.2004, 18:21
  3. 9100 VIVO, Nejde mi druhy monitor prosim HELP
    Založil Sedma v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 19.06.2003, 21:29

Pravidla přispívání