Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: HD 2400PRO AGP verze a intengrovana zvukova karta realtek AC´97

Standardní HD 2400PRO AGP verze a intengrovana zvukova karta realtek AC´97

!!Nazdar Lidi!!
    Mam problem s rafickou kartou Ati sapphire HD 2400 PRO (AGP verze). Grafiku jsem namontoval, vse O.K. Pote jsem nainstaloval ovladace (catalyst 7.10) z CD ktere k ni bylo prilozene. Po instalaci jsem restartoval PC, pak nastal ten problem, hned jakmile skoncilo to bootovaci logo, tak start PC zamrzl a ja videl jen cernou obrazovku. Tak sem skusil jine catalysti, ale bez uspechu. Ty nejdou ani nainstalovat, vyskoci mi tam hlaska: Instalacni program nenalezl ovladac kompatibilni s vasim hardwarem nebo operacnim systemem. Instalacni program se nyni ukonci. Potom jsem zjistil ze za to muze intengrovana zvukova karta (Realtek AC´97). Tu jsem ve zpravci zarizeni zakazal a opet jsem nainstaloval ovladace z CD ktere byli dodane ke karte. Pc se restartovalo bez jakychkoli problemu a system v poradku nabehl a ovladace se uspesne nainstalovaly. Problem byl vsak v tom ze nejel zvuk, tak sem zvukovou kartu opet povolil a restartoval system, system opet nenabehl a sekl se hned po bootovacim logu. Napadlo me zrusit v BIOSU tu intengrovanou zvukovku a koupit vzvlas obycejnou zvukovou kart do pci slotu. Napr. tuhle:http://multimedia.alza.cz/zvukova-ka...ulk-d57974.htm.
    Pojedou mi ty ovladace s touhle zvukovou kartou? Ted zrovna pouzivam OMEGY, ale s temi nejsem spokojen, jsou nestabilni a nejedou mi videa a vykon graficke karty je nizky(sekaji se mi hry). Poradite co s tim? Co mam udelat aby se mi ty ovladace nehadali s tou zvukovkou, nebo mam radsi koupit vzvlast tu zvukovou kartu co jsem sem postoval, existuji i nejake jine ovladace ktere by mi fungovali? Predem diky a omlouvam se za zbytecne dlouhy text a za chyby.

P.S. Ma zakladni deska: ASUS TUSL2-M
    Verze BIOSU: 1011
    Chipset: i815E
    AGP: 4x
    Windows: XP Profesional SP 2
    Naposledy upravil slipknotman; 05.04.2008 v 02:28.

Standardní Re: HD 2400PRO AGP verze a intengrovana zvukova karta realtek AC´97

Vyzkousej jeste ve Spravci zarizeni priradit te zvukovce, pripadne grafice jine IRQ. Vypada to, ze se perou mezi sebou o jedine IRQ...
    Koupi PCI zvukovky by se to dalo mozna vyresit. Ale zase, muze jit o konflikt IRQ. V tomhle pripade by se dalo ale alespon zkouset, v jakem PCI slotu by to chodilo ok.
    A ovladace pro ATI AGP karty...to je taky kapitolka sama pro sebe. Hledej ovladace na strankach vyrobce karty a taky nezapomen nainstalovat AGP hotfix primo od ATI/AMD.

Senior Member Avatar uživatele DOC_ZENITH
    Vliv
    268

Zkus cat 7.6, pokud vim, tak jsou to poslední co fungovaly s AGP kartama ATI bez chyb.
    The best Unreal Tournament maniac.

Pokud ti nejde zvuk zkus ve spravci zvuk.Zarizeni nastavit jako primarni tvou zvukovku,po instalaci grafiky se ti tam stejne jako mne naastavil jeji audio HD vystup
    C2D 2,2Ghz,3Gb ram,Ati 4670 512MB DDR3,750GB Seagate

Varna konvice-sencor,zehlicka-Philips,pracka-Ardo-Toustovac philips Sporak-Indesit,Lednice-candy.

Mycka nadobi-VERONIKA,pradlena VERONIKA,žehlička VERONIKA,automat na vařeni VERONIKA,automat na uklizeni VERONIKA,

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání