Tak jak uz jsem avizoval v jinem threadu:
U zminovane firmy jsem si jsem si zakoupil 32" LCD Samsung LE32M87BD. Televize byla sice koupena firmou s icem, ale domu, tedy jako koncovy zákazník, bez zakladani do ucetnictvi.
Obraz perfekt, ale nejdrive jsem si vsiml, ze je stojan nakrivo, pak, ze je kus zadniho panelu blbe sesazen a zepredu videt, zacal jsem tedy jednat s panem Mrakotou, jakozto produktmanagerem o sleve, to bylo hned na zacatku, pak se deset dni neozval a navic se ve ctvrtek objevil ruzovy bad pixel.
Tudis jsem televizi zabalil a druhy den donesl do centraly mall.cz v Delnicke v Praze, abych ji vratil ve 14ti denni lhute.
Prisel jsem tam se zabalenym vyrobkem, pisemnym odstoupeni od smlouvy dle §40/1964 O.z., a se zadosti o prevod penez.
Na to mi hned rekli ze je to kupovano na ICO a predali mi PRIPRAVENY papir ze zbozi nepodleha obcanskému zakonniku.
Ja tedy rucne k odstoupeni pripsal, ze dle §52/3 zbozi neni urceno k podnikani a dle §53/7 odstupuji od smlouvy a pozaduji vraceni penez.
Coz jsem si nechal potvrdit, ale zbozi nebylo prijato.
V soucasnosti mi advokat pripravuje predzalobni vyzvu, ktera bude v pondeli dorucena..
no moc velkou sanci asi nemam, jsem vul, co ma krivou telku s ruzovym pixelem