Ahoj lidi mám na Vás prosbu, asi týden se mi stává toto, při přihlášení do / mám v pc 6 profilů/ do různých profilů a není to pravidlem mi při nabíhání té ktéré uživatelské plochy a zřejmě při zavádění ovladačů a používám i exper tool 5.9, samovolně restartuje pc a znovu do nabídky přihlášení a pak už to v tom profilu normálně frčí a dojde i k tomu, že se mi podtaktuje takt jádra , který je v defaultu 450 Mhz na 400 Mhz - respektive bylo to u exper toolu 4.8 dodávaný ke kartě, teď jsem tam hodil 5.9, jinak comp jsem vyčistil jádra gpu bylo v klidu na 55 stupních při zátěži ve hrách 65 teď jsem to vyčistil a v klidu je na 49 a v zátěži na 59, chlazení na proc, vyčištěno vyfoukáno, chladím velkým 12 m ve zdroji jedním takovým na zadní straně bedny, jeden větrák je na kartě a jeden na procesoru. Do bočnice mám vyvrtáno asi 21 děr o průměru cca 1 cm, tak si myslím , že průvan je gut. Teď jsem tam hodil po ovl. 169.21 ovladače 169.28 beta používám OS win XP proff. sp 2 a cca před 3 dny se mi ještě resetovala mozilla, teď už ne. Jsem z toho zoufalý , vadí mi to a mám obavy, zda není třeba problém na kartě, jinak jí mám od minulého roku od 6 měsíce je na stocku ještě originál přelepka warranty, myslel jsem, že bych ho sundal na kartě a přepastoval gpu, třeba by to pomohlo nevím. Dík za odpověď V.