Mam dotazek. Na serveru vyrobce píšou že se do teto desky může namontovat pouze procesor palomino, neví někdo co se stane když tam dam tu další řadu AMD, MÁM POCIT ŽE SE JMENUJE thBEND. Nějak se to nikde nemůžu dočíst. Díky za pomoc
Mam dotazek. Na serveru vyrobce píšou že se do teto desky může namontovat pouze procesor palomino, neví někdo co se stane když tam dam tu další řadu AMD, MÁM POCIT ŽE SE JMENUJE thBEND. Nějak se to nikde nemůžu dočíst. Díky za pomoc
Mam pocit ze se jmenuje THOROUGHBRED ale vetsina lidi to kvuli prevenci pred zauzlovanim jazyka nazyva T-bred.Původně odeslal dav
Uprimne tahle deska mi nic nerika, ale zalezi kdy se vyrabela. Pokud se prestala vyrabet driv nez AMD vydalo T-bredy je logicke ze v dokumentaci k desce bude jen Palomino. Pochybuju ze by to nekdo updatoval. Pokud se tato deska vyrabi dodnes pak nevim, ale vzhledem k minimalnimu rozdilu mezi Palominem a T-bredem(Prakticky jen v 0,13u technologii) by to na 99% melo fungovat
ASUS P5Q | C2D E7200@3.6GHz [9x400@1.25V] | PATRIOT 4086MB RAM | NVIDIA 8800GT 512MB | 24"LCD BENQ | Seagate 7200.7 120GB & IBM 180GXP 60GB & 2xWD640AAKS |
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)