Májm teď doma novou GeForce 8800GTS 512 a konečně i rychlej net a snažím se teď proniknout do tajů HD videa a za poslední dva dny jen sháním info o purevideo k této kartě.
Zatím mně šli všechny videa vždycky nějak přehrát a problém v tom nebyl, ale říkám když jsem četl že můžou "vypadat" ještě lépe tak proč to nezkusit.
Jenže i po přečtení skoro 100 stránek se v tom stále neorientuji a nyní je na trhu i purevideo HD - druhá verze. Tady jsem pochopil že pro mě asi nemá cenu, protože HDDVD a BlueRay mechaniku nemám.... Nainstalai jsem si tedy Purevideo verze 1.2 a čekal jsem .....
HD trailery pouštím buď ve WMP nebo PowerDVD 7 Deluxe.... u Prvního jsem si našel přes utilitu od MS, že je nvidia Video Decoder jako hlavní kodek a v PowerDVD to jde zaškrtnout.
Ale při přehrávání videa se mi v systray neobjeví žádná ikonka..... nikde nic ale video jede... mám něco špatně nebo je to normální stav.... nikde jinde jsem ani nenašel nějakou možnost nastavení samotného purevideo jen ta utilitka od MS mi píše že to mám nastaveno jako výchozí kodek......
Jsem z toho zmatenej a nevím co teď.... poradíte někdo?
Videa mám jako IMAX trailery od MS ve formátu *.wmw nebo klasické video HD trailery ve formátu *.mov
Jo a když se kuknu na vytížení CPU tak je skoro na nule (7-9%), takže by to mělo být OK ne? Jen ta ikona....