Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Posouzení eliminace vnitřních turbolencí

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele Aliencz
    Věk
    58
    Vliv
    291

Standardní Posouzení eliminace vnitřních turbolencí

Zdravím. Není vždy jednoduché vybrat správné umístění vlákna, tak pokud jsem to netrefil dobře, prosím moderátora o přesun. Děkuji.

Řeším problém se zaslepením přebytečných otvorů v CASE kvůli eliminaci nechtěných turbolencí, resp. zlepšení efektu tunelového tahu proudění vzduchu.

Koupil jsem si záměrně ve předu otevřený CASE Sharkoon:

Má polohovatelný držák na 120mm FAN od zhora až dolů a jak vidíte je vepředu celý "síto", takže nasávání vzduchu je perfektní. Osadil jsem Sharkoonovým supertichým Golfákem 120mm /1000 ot.

V zadní části jsem osadil do velmi dobře provedeného "žebrování" 2ks 80mm nízkootáčkové fany na gumových silentblocích proti eliminaci vybrací.

Celou sadu ještě mám napojenou na regulátor otáček:

Řeším toto:

UCPAT, NEBO NEUCPAT OTVORY V BOČNICI ...??

----------------------------------------------------------------------

Jinak uvedenou skříň jsem vybral také z důvodu, že má 5,25 "držák" od zhora až dolů, takže chladící kejsy na HDD, které jsem použil na svého Raptora, lze umístit dolů.

Naposledy upravil Aliencz; 21.02.2008 v 12:19.
    PC: HD3870 SCS3 pasiv, AMD X2 5000@6400 BlackEd MA790X-DS4 UD2, 4GB/1066, Win7 64bit, WD Raptor 74GB+WD 250GB, Samsung 206BW 16:10, Maya 44 MKII

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání