Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: [11/07] Jaky high-end digitakni kompakt

Standardní [11/07] Jaky high-end digitakni kompakt

Zdravim,
    vybiram nejaky slusny kompakt (na cene moc nezalezi, pojud bude opodstatnena). Chci neco mensiho, tudiz kompakty s "vystrcenym" objektivem ne. Zatím jsem výběr zúžil na dva kousky:

Canon G9 (špička) http://www.megafoto.cz/canon-powershot-g9.html
    canon A650 IS (prakticky skoro stejna jako G9, levnejsi) http://www.megafoto.cz/canon-powershot-a650-is.html

Na dpreview.com v recenzi G9 pisou, ze je skoro stejna jako A650, ale že je to stejně uplně "jina trida". Nezna nekdo rozdily mezi temito dvema kompakty, pripadne nejake jiny tipy? Diky za rady.
    | Solidní nadprůměrný počítač vhodný k běžné i pokročilé konstruktivní práci.
    | Member of SPM, master of PET bottle
    | Nikdy si nepleťte pohyb z činem.

Standardní Re: [11/07] Jaky high-end digitakni kompakt

CANON G9

...před měsícem jsem řešil stejný problém rozhodoval jsem se mezi G7 a G9 a panasonicem FZ18 nakonec jsem si vybral G9 a jsem naprosto spokojený celkem už jsou plné weby recenzí takže obrázek si mužeš udělat sám objevily se i dohady ohledně vadného podsvícení displeye v pravých dolních rozích se objevuji prosvětlené fleky no na mém fotáku dokud jsem si to nepřečetl tak jsem si toho nevšiml naštěstí je to tak malé že to nestojí ani za řeč ale určitě doporučuji rychlý moderní kompakt s oldschoolovým vzhledem vynikající makro od centáku z ruky když tak mrkni na odkaz mám tam pár fotek pořizené tímto kompaktem.
    http://flickr.com/photos/mikanakashi/
    CPU:E6750 2.66 /OC3.4/ passive Scythe NInja RAM 3GB /800 VGALeadtek 8800GT/512 HDD Samsung 500GB/16/Scythe Quiet Drive MB Gigabyte P35 DS4 DVDRW Samsung S203B Case 3Rsystem NeonLightBlackSoundcard AUDIGY4Monitor 22"Samsung226BWMouse Razer DiamondBack OS Windows XP SP2

Standardní Re: [11/07] Jaky high-end digitakni kompakt

Dávám pár věcí ke zvážení ze svého pohledu:

- velmi bych zvažoval (záleží od užití), jestli není 35 mm eq. na krátkém konci příliš, zvlášť v téhle kategorii bych vyžadoval míň
    - investice 12K do kompaktu stojí zvlášť dnes za velké zvážení - ať je to "high-end" nebo není, pokud potřebuješ kvůli rozměrům kompakt, dostaneš min. podobnou kvalitu výstupu a možnosti z levnějších foťáků, pokud to má sloužit "seriozní"/kreativní práci, je v téhle ceně na místě velmi zvážit pořízení zrcadlovky
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Senior Member Avatar uživatele DOT
    Věk
    39
    Vliv
    297

Thumbs up Re: [11/07] Jaky high-end digitakni kompakt

Citace Původně odeslal mikanakashi Zobrazit příspěvek
    CANON G9

...před měsícem jsem řešil stejný problém rozhodoval jsem se mezi G7 a G9 a panasonicem FZ18 nakonec jsem si vybral G9 a jsem naprosto spokojený celkem už jsou plné weby recenzí takže obrázek si mužeš udělat sám objevily se i dohady ohledně vadného podsvícení displeye v pravých dolních rozích se objevuji prosvětlené fleky no na mém fotáku dokud jsem si to nepřečetl tak jsem si toho nevšiml naštěstí je to tak malé že to nestojí ani za řeč ale určitě doporučuji rychlý moderní kompakt s oldschoolovým vzhledem vynikající makro od centáku z ruky když tak mrkni na odkaz mám tam pár fotek pořizené tímto kompaktem.
    http://flickr.com/photos/mikanakashi/
    [OT]mas tam moc pekny fotky , zejmena "lovers" se mi libi[/OT]
    <III>
    C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
    IBM ThinkPad T60p
    olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Delphi : komunikace pres RS-232
    Založil mudboy v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 07.06.2005, 21:37
  2. Help VISUAL DELPHI
    Založil Platon v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 06.11.2003, 22:13

Pravidla přispívání