Mam taky problem s routovanim netu v domacej sieti.

Mam doma net rieseny tak, ze na normalnom pc (PC1) mam pripojenu siet poskytnutu ISP (IP 172.16.53.59) a tento PC ma sekundarnu sietovku. Je tam nastavene DHCP, teda ak sa do tej sietovky napoji nejaky pocitac (PCx), ziska IPcku (range 192.168.0.1 az 0.254) a moze bez problemov surfovat na nete. Problem je v tom, ze ked si na booku (PCx) (napojenom na hlavny PC) spustim DC++, tak sa sice napojim na HUB , ale neviem stahovat, ani vyhladavat. V DC++ mam nastavene manual port forwarding UDP 6667 a TCP 6668. Na hlavnom PC som nastavil Windows firewall tak, ze som vytvoril dve sluzby vo vynimkach:

a) DC-UDP, port 6667
b) DC-TCP, port 6668

Ked v oboch sluzbach nastavim ako "Name or IP address of the computer hosting this service on your network" staticky IPcku, ktoru dostal moj book (PCx) z DHCP na PC1, tak funguje DC skvele, bez problemov. Ja to vsak chcem nakonfigurovat tak, aby tam bol range 192.168.0.xyz. Teda aby bol port otvoreny dynamicky pre cely range internej siete. Skusil som nastavit 192.168.0.*, ale neslo to. Ani 192.168.0.1-192.168.0.254 taktiez nie..

Neviete kde by mohol byt problem??

Dik za kazdy napad.