Tak jsem si tedka poridil novou X2 5200+ EE a jal jsem se taktovat. Dostal jsem se na 3Ghz s napetim 1.275 V. Pak jsem pustil Orthos i Prime 95 a nechal jsem to bezet, aby to overilo stabilitu. Jelo to asi 15 hodin a ja jsem pustil BitComet a chtel si neco stahnout z torrentu. Po asi dvaceti minutach mi hodil Orthos chybu, Prime 95 nikoliv. Tak jsem restartoval pocitac, pustil jsem oba programy znovu a rovnou s nimi jsem pustil opet stahovani. Do dvou hodin hodil Orthos i Prime 95 (ten driv) chybu. Pak jsem to zkusil jeste jednou a to same s pustenym stahovanim a zase to same. Nakonec jsem tedy zkusil pouze Orthos a Prime 95 bez stahovani. A ejhle, opet to bylo uz pres deset hodin stabilni, tak jsem na zkousku zkusil pustit opet stahovani a zase to do hodiny hazelo chyby.
Ma otazka tedy zni, jestli na to muze mit nejaky spatny vliv to stahnovani pomoci BitCometu, nebo jestli to je nestabilni a mel bych si jeste pohrat s nastavenim v BIOSu? Nevedel by mi nekdo z Vas poradit? K+ ho nemine.