Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: jaky CPU INTEL?

Standardní jaky CPU INTEL?

Zdravim.

Deska uz je vybrana i ramky, grafika a vse ostatni zustava stare. Resim ted nejaky CPU. CPU bude na hry a na upravu fotek. Nic jineho narocnejsiho na tom PC delat nebudu (prozatim). Do prociku nechci moc investovat, takze bych rad vybral nejaky z tech levnejsich a pokusil se z nej dostat co nejvyssi takt. Zvazuji E2140/E2160/2180 a nebo E4500. Nechci do prociku moc vrazet (casem koupim urcite neco lepsiho, ale ted setrim).

Co by jste mi doporucili?

ps: deska bude IP35 a RAM DDR2 2GB 800MHz
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

(s redukovanými rozměry) Avatar uživatele Behemot
    Vliv
    228

Standardní Re: jaky CPU INTEL?

Citace Původně odeslal Neller Zobrazit příspěvek
    Zdravim.

Deska uz je vybrana i ramky, grafika a vse ostatni zustava stare. Resim ted nejaky CPU. CPU bude na hry a na upravu fotek. Nic jineho narocnejsiho na tom PC delat nebudu (prozatim). Do prociku nechci moc investovat, takze bych rad vybral nejaky z tech levnejsich a pokusil se z nej dostat co nejvyssi takt. Zvazuji E2140/E2160/2180 a nebo E4500. Nechci do prociku moc vrazet (casem koupim urcite neco lepsiho, ale ted setrim).

Co by jste mi doporucili?

ps: deska bude IP35 a RAM DDR2 2GB 800MHz
    Záleží to od kousku, skvělej E2140 dostaneš hodně nad 3 GHz, šmejd E4500 dáš tak tak na 3 GHz. Obecně ale dáš E2140 na 3 GHz každej...já bych ho asi vzal a zainvestoval do chlazení, pak ho dáš ještě výš.
    Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.

Cele to bude ve skrini CM ELITE 331. Chladic na CPU bube starej, ale myslim stale dobrej Thermalright XP90 a na nem 92mm FAN.
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

(s redukovanými rozměry) Avatar uživatele Behemot
    Vliv
    228

Citace Původně odeslal Neller Zobrazit příspěvek
    Cele to bude ve skrini CM ELITE 331. Chladic na CPU bube starej, ale myslim stale dobrej Thermalright XP90 a na nem 92mm FAN.
    No, to by ses mohl dostat vysoko. IMHO v těch třech je rozdíl jen v základní frekvenci, pokud budeš mít průměrný kousky tak se dostaneš se všema +- stejně...
    Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. chipset pre intel a jednokanalovy pamätovy radic
    Založil skorec1 v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 25.03.2007, 01:00
  2. Intel CPU
    Založil PC v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 03.09.2005, 15:15
  3. jaky chipset pro Intel CPU ?
    Založil Miro2 v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 26