Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: adsl od O2 nebo Novery?

Standardní adsl od O2 nebo Novery?

Ahoj,

chceme přejím z wifi na adsl (rychlost cca 4Mbit, bez omezení dat).

Rád bych, aby to bylo především stabilní (tj. aby případných výpadků bylo co nejméně a když už, tak co nejkratší).

Rozhoduju se především mezi o2 a noverou. Podmínky a rychlost mají stejné.

Podělí se se mnou někdo o konkrétní zkušenosti s oběma firmama? Popř. i jinýma, má-li někdo tip.

Jo a bydlím v Praze na Klamovce

Dík

Standardní Re: adsl od O2 nebo Novery?

Mozna bych koukal spis na zkusenosti s funkcnosti (ne vzdy neomezeny data znamena pri plne rychlosti - ted nemyslim FUP, ale agregaci) a na cenu, kdyz jsou jinak podminky stejny.
    Sance na vypadek je u vetsiny ISP asi podobna, mala, ale je.
    Nicmene co se rychlosti opravy pripadnyho vypadku tyce, cizim ISP (jini nez O2) to trva o neco dele, jelikoz to nejdrive resi u nich, pak to poslou do O2, kde se to zas resi, uz jako standartni porucha. Nicmene s navstevou technika u zakaznika musi cizi ISP souhlasit, coz dela az dodatecne .... atd.

Zaver si udelej sam.
    Naposledy upravil HAVTOM; 01.10.2007 v 21:01.
    Gigabyte MA78G-DS3H (rev. 2.0),AMD Phenom II X3 720 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, A-DATA 2x2GB DDR2 PC1066 Extreme Edition, WD Black 1TB, Maxtor DiamondMax 10 6L300S0, Toshiba DVD SD-M1612, NEC ND3500A DL, Enermax PRO82+ 425W, case CoolerMaster Sileo 500

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Já mám Noveru (jsem exTelenor via Nextra) už dost dlouho a docela OK, nicméně poslední dobou je jejich chování k zákazníkům dost prasečina. Chceš neomezený tarif, tedy třeba Office?

Pak si přečti tuto diskusi, velmi poučná...

http://www.dsl.cz/debata.php?vlakno=188553

Jako takhle - já si na Noveru nemůžu stěžovat, ale pod tíhou posledních okolností bych do ní jako "nový zákazník" asi nešel...

O2 už tak nějak ze zásady asi ne... Nic jinýho na bázi LLU (Volný, ČRa) u tebe není?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d Zobrazit příspěvek
    Já mám Noveru (jsem exTelenor via Nextra) už dost dlouho a docela OK, nicméně poslední dobou je jejich chování k zákazníkům dost prasečina. Chceš neomezený tarif, tedy třeba Office?

Pak si přečti tuto diskusi, velmi poučná...

http://www.dsl.cz/debata.php?vlakno=188553

Jako takhle - já si na Noveru nemůžu stěžovat, ale pod tíhou posledních okolností bych do ní jako "nový zákazník" asi nešel...

O2 už tak nějak ze zásady asi ne... Nic jinýho na bázi LLU (Volný, ČRa) u tebe není?
    úú, tak to je mazec, to si tu noveru asi rozmyslím

Co se týče ostatních možností, tak se přiznám, že nemám vůbec přehled. Je to už pár let, co jsem se o tyhle věci zajímal a tehdy byla wifi jasná volba jenže hodně vody uteklo od té doby...

Napadlo mě ještě upc, ale kabelovku v blízkosti opravdu nemám, zato tel. linku ano.

Jak je to s tím volným a ČRa? Přiznám se, že ani tu zkratnku čra neznám

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

ČRa= České radiokomunikace (radiokomunikace.cz) a Volný (www.volny.cz).

No takhle - jestli tam GTS Novera nabízí jejich VLASTNÍ tarify, tedy nikoli jen přeprodej produktů od O2, tak tam velmi pravděpodobně své produkty na bázi LLU budou nabízet i ostatní operátoři...

Mrkni na jejich weby atd. Víš co, ono nikdy nevybereš "perfektního" operátora, každej má něco... ale je důležitý vybrat aspoň toho "nejmíň blbýho"
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ADSL router v bridge modu
    Založil VOiD v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 28.11.2006, 21:53
  2. spojenie 4 adsl pripojeni cez router
    Založil speko v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 26.01.2006, 12:38
  3. Problémové ADSL?
    Založil PTF v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9