Dnes som si rano o 9:00 !! Kupil novy SAMSUNG 226 CW , dosiel som domov vsetko ako ma byt bolo zabalene monitor super ale cca. 5cm od horneho okraja display-u bol jeden riadok bielych pixelov !! Tak som siel k predajcovi na druhy konec BA ten ma poslal do servisu aut. ktory je zase na druhom konci mesta, v servise mi povedali ze aby mi vystavili suhlas ze je monitor chybny potrebuju VGA kabel ktory som niekde vytratil tak monitor a vsetko som nechal v servise a letel som domov pre VGA kabel a napajaci kabel ktory som zabudol prvy krat pribalit, takze som druhy krat dosiel do servisu aj s kablami , sackami a setkym co som im nedal do reklamacie ,, v servise si zobrali komplet balenie monitora a dali mi papier pre predajcu ktory je na druhom konci mesta .... tak som zo servisu s papierom siel k predajcovi kde mi zo skladu dali novy monitor a rovno sme ho na RMA oddeleni rozbalili a uz nanom BOLI nalepky o prejdenej vystupnej kontrole zo zenskym menom ... priezviskom !!
Monitor funguje vyborne na druhy pokus ...
Cela kupa monitoru SAMSUNG 226 CW mi trvala 5 hodin a najazdil som vyse 100kilometrov a to vsetko kvoli tomu ze Samsung to vo svojej slovenskej tovarni riadne flaka !!!
EDIT : napisal som staznost priamo osobe zo samsungu a aj na info@samsung.sk ,, som zvedavy co mi nato povedia lebo cely den som mal kopec inej roboty ktoru mi samsung zrusil ich nedbalostou .