Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Vhodna ZK pro headset s dynamickym mikrofonem

Standardní Vhodna ZK pro headset s dynamickym mikrofonem

Cau,

koupil sem si headset Koss SB/40 a hned od zacatku jsem mel problemy s mikrofonem. Pri komunikaci pres Skype nebo Teamspeak me druha strana slysi velice spatne, jen cas od casu se objevi nejaka kratka zretelna chvilka. Po par dnech zkoumani jsem dospel k nazoru, ze na vine je moje integrovana zvukovka Realtek, ktera si proste s dynamickym mikrofonem neporadi ( vsechny hlasitosti v systemu i ve vyse zminenych programech jsou na maximu, microfon boost zapnuty, zvukova konfigurace nastavena na stereo headphones). Chtel bych se zeptat, jestli nekdo mate zkusenosti s nejakou vhodnou kombinaci dynamickeho mikrofonu a zvukove karty. Rad bych mel jistotu, ze to bude fungovat spravne driv, nez zas neco koupim. Diky...
    Phenom II X4 955 BE + CoolerMaster Hyper 212+ | Asus M4A79T Deluxe - AMD 790FX | Kingston HyperX 2x4GB DDR3 1600 MHz | Asus EAH6850 DC​/2DIS​/1GD5​/V2 + LG Flatro​n W2220P​-BF | Kingsto​n SSDNow V+100 Series ​- 96GB + Samsung SpinPoint F3 500GB SATA II | DVD RW LG GSA-4167B | Asus Xonar DG + Logitech Z-4e 2.1 + Koss SB/40 | Corsair Vengeance M90 + Logitech UltraX | Thermaltake Dream Tower Soprano VB1000SNS + Enermax Liberty EL500AWT 500W

Standardní Re: Vhodna ZK pro headset s dynamickym mikrofonem

Mel by stacit jednoduchej zesilovacik(tri soucastky) napajenej primo ze zvukovy karty: http://www.belza.cz/pcamp/mic.htm

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání