Zdrawím . Chci se zeptat jaká je tato grafika na hry . Jedná se o 128mb s 64bitovou zběrnicí . Kdyžtak můžete poslat nějaké testy . (já nic nenašel-sem totiž low) díky
Zdrawím . Chci se zeptat jaká je tato grafika na hry . Jedná se o 128mb s 64bitovou zběrnicí . Kdyžtak můžete poslat nějaké testy . (já nic nenašel-sem totiž low) díky
senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)
Záleží jaké hry na tom chceš hrát. Novinky v žádném případě u těch trochu starších se vybrané kousky dají zahrát solidně. Asi rok jsem přežíval na GF 6200TC a třeba HL2 EP1 se na tom v 800*600 a medium det. hrát dal![]()
Gaudia principum nostri sunt saepe doloris ...
nejspíš na hranici hratelnosti![]()
Asi tak, průměrně od 30 do 40, náročnější scény i ke 20
Další hra Hidden and Dangerous 2 - 1280*1024, max, 4xAA 8*AF ... nad 30, ale třeba v poušti při zvířeném písku to šlo totálně do kopru (15 FPS).
PES5 - 1280*1024 medium - určitě nad 30 FPS
Gothic 2 - 1024, max - hratelné, FPS jsem neměřil.
Těžko říct, nejlepší bude vyzkoušet konkrétní hry a uvidíš, já už si vše nepamatuji.
Ještě poznámka že ta TurboKeška byla OClá z 350/550 (?) na cca 440/650![]()
Gaudia principum nostri sunt saepe doloris ...
Každopádně bych rád zdůraznil že to v žádném případě neni grafika na hry, ale na kancelář...hry si na ní zahraješ pouze několik let staré a to ještě ne všecky.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)