Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Problém s HomeTheater SW5.1 a AUDIGY2

Standardní Problém s HomeTheater SW5.1 a AUDIGY2

Zdrawím..

Mám takový menší problém. Četl jsem už na mnoha sajtách o tom, že, aby jel centrál, musí se zapnout bass redirect a pak tO jde - ano, to je pravda. Mám ale maličko jinačí a přesto podobný problém.

Zezadu jsem do AUDIGY karty zapojil jacky podle barev a v creative volume control ověřil, jestli všechno jede. Test, který ověří, jestli je vše správně připojeno (jednotlivě v každém reproduktoru promluví ženský hlas hlásící umístění repráku) byl o.key a tak mě udivilo, že mi při hraní WMPlayeru jel jen levej a pravej přední (stereo dá se říct).

Tudíž mi nefunguje střed, oba zadní repráky (jde subwoofer, kterej jsem zprovoznil pomocí bass redirection). Ve windows jsem si ještě všiml jednoho malého detailu - v ovládacích panelech ve "zvuky a zvuková zařízení", se dá na kartě "upřesnit" nastavit 5.1 systém. Na vedlejší kartě "hlasitost reproduktorů" jsou ale pouze 2 reproduktory a to ty boční..

Nevíte někdo co s tím ? ( ?.. děkuji za pomoc

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní Re: Problém s HomeTheater SW5.1 a AUDIGY2

A mas zapnuty CMSS?
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Senior Member mince
    LBC-mesto kde furt prsi nebo jdete do kopce
    Věk
    45
    Vliv
    285

Standardní Re: Problém s HomeTheater SW5.1 a AUDIGY2

Nejdřív musíš nastavit 5.1 jak ve windows, tak v nastavení Audigy, jsou to dvě různý nastavení. No a za druhé, musíš do toho pouštět signál v 5.1, nikoliv stereo, jako to děláš teď. Pokud chceš, aby ti stereo jelo ve všech repro, tak bud to nastavíš v Audigy nastevení jako CMSS (jak ti radil kolega výš) a nebo si stáhni soft AC3, kde se dá rovněž nastavit spousta věcí.
    C2D 6300 (default),Gigabyte 965P-DS3 ,4*1024 MB , 5770 512MB, WD 640Gb, LG H22L,Cambridge DTT 2200,HP w2207h,

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání