Koupil sem si powercolor radeona 9700 a po radne instalaci a to i na vice compech a ruznymi drivery karta nema vykon jaky by mnela mit v 3D marku 2001 se dava pouze 12 000 bodu po ciste installaci systemu v 3D marku 2003 dava kolem 4700 kartu sem netaktoval je osazena pamnetmi 3,6ns infenon nema na pametech chladice ma cervenou PCB a cerny atinacky chladic ma to byt power color ale zadny progarm mi to nehlasi karta se hlasi jako ati tech neznama a nebo jeste lepe? karta byla prodana jako powercolor radeon 9700 evil commando 2 gold
karta se mi zda jako naprosty shit tak cekam na reklamaci chci se zeptat jestli je to u OEM vyrobcu normalci (to mi rekl technik ze jak to neni original ze je to shit) a ze je to uppllne normalni ze karta je pomala navic ze se karta nikde nehlasi jako powercolor a nebo r9700 navic se mi nepodarilo flashnout bios protoze p/n na karte je nejake divne a zadny program mi ho softwearove nechce ukazat a tak se ptam jestli je to normalni ze je karta pomala a jestli se to deje jen u power color nebo i jinde a nebo jestli mam jen proste spatny kus a jakou znacku vzit radsi jak zjistit p/n karty abych ji mohl flashnout a nakonec jak dokozat kdyz by to byla jen zabalena 9500pro jako 9700 ze je to podvod jeste sem nenasel soft to by mne ukazal nejake normalni informace