Nainstaloval som tuto kartu pod XP a co sa nestalo
hned po vstupe do Win namiesto bielej farby zelena
po dvoch dnoch skusania som prisiel na to ze mi win detekuju monitor nie ako klasicky monitor plug and play ale ako default monitor a ani v zalozke monitors alebo screens alebo ako sa to vola nie je detekovany ako klasicky monitor ale ako ... oznacenie toho je asi Ypbrp alebo tak nejako a je to hned vedla monitora v tej istej zalozke
ked to prehodim na klasicky monitor tak vsetko funguje OK ale ked vypnem pocitac a znova zapnem tak je to to iste.
Aj v priebehu behu Win mi detekuje ten monitor ako chce ale obraz je uz v pohode.
nakoniec mi to uz nechcelo ani vojst do win ale to by som povedal bolo uz zhlukom driverov
Drivery som skusal ako tie pribalene ku karte tak i catalysty 3.2 a vsade to iste. Ked to prehodim tak idu aj hry aj 3dMark prebehne v klude. Podotykam ze bez nainstalovanych ovladacov su farby normalne.
A teraz to najlepsie, ked som uz vyskusal vsetky moznosti a nic tak som nainstaloval win98SE a instalacia bez problemov, drivery hned nabehnute a hlavne obraz bez jednej chyby. Vykon siel samozrejme pod 98SE dole ale je to rock stable.
Predpokladam ze cely moj problem moze byt drivermi na monitor, XP asi nevie najst poriadne drivery a ja na tu moju staru 15 nemam ziadne tak sa spolieham na WIN.
Takze hardwarovo je ta karta asi v poriadku a problem robia len drivers.
Help please.