Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Systemove subory a ich pristup na NET

Standardní Systemove subory a ich pristup na NET

Chcem sa Vas opytat , ze ci subory typu lsass.exe, services.exe, winlogon.exe, netbios ,musia mat pristup k Internetu aby mi siel normalne Internet,lebo mne sa zda ze je to zbytocne , ak viete napiste mi aj ine ktore by som mal zakazat komunikovat , Dakujem

Standardní Re: Systemove subory a ich pristup na NET

Jaký používáš Firewall? U mne v Keriu má přístup k internetu pouze "Generic host process for win32 services", nic dalšího nemá šanci. Zakázáno je tedy "User init logon application", "Windows NT logon application", "LSA shell (export version)" a "Microsoft file and printer sharing".

Pokud máš ve svém firewallu vyjmenovány opravdu tyto jednotlivé služby, tak moje doporučení je: winlogon a lsass nemá na webu opravdu co dělat. Netbios asi budeš potřebovat minimálně tehdy, pokud jsi za NATem, services je Windows Service Manager, manažer služeb, sama služba services by asi neměla lézt na internet. V každém případě pozor na lsass.exe a services.exe, protože se pod těmito názvy dříve maskovali trojani. Viz http://www.neuber.com/taskmanager/pr...vices.exe.html , http://www.neuber.com/taskmanager/pr...lsass.exe.html .
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní Re: Systemove subory a ich pristup na NET

2Ravenman: K intenetu nemusi mit pristup nic, presto funguje ;0).
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12
  2. Nedoléhající zadní chladič na pamětech DDR na grafice MSI FX
    Založil Nvidia fanda v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.12.2004, 15:45
  3. 2xRaptor36 v RAID0 @ Silicon Image 3112
    Založil Dr4k3 v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 18