Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Prosim Pomoccc s WD 80JB... nejak se nehlasi do Win

Standardní Prosim Pomoccc s WD 80JB... nejak se nehlasi do Win

Moc vas vsechny prosim o radu..
    Mam problem s diskem u XP,stalo se mi toto: potreboval jsem zformatnout jeden mensi disk a tak jsme vytahnul z ksandy tu onu 80 a frknul jsem tam tu 12.. v pohode jsem to formatnul pak jsem PC vypnul a vytah z ksandy a na tu samou jsem misto nej dal pak zpatky tu 80..
    a to uz XP nechteli asi vzit,tak v disk manageru (od XP) mi ukazuje tak akorat ze je potreba ho naformatovat. ach jo Dost potrebuju ty data z toho nejak vyskubat... ale vazne nevim jak Moc vas prosim a budu vdecen za kazdou radu S pozdravem Lubos

Standardní

co ti hlasi za file system PM ze na nem je?

zkus vytahnout a znova zatrscit kabel (nouzovy postup )

Standardní Re: Prosim Pomoccc s WD 80JB... nejak se nehlasi do Win

Citace Původně odeslal Lubikk
    Moc vas vsechny prosim o radu..
    Mam problem s diskem u XP,stalo se mi toto: potreboval jsem zformatnout jeden mensi disk a tak jsme vytahnul z ksandy tu onu 80 a frknul jsem tam tu 12.. v pohode jsem to formatnul pak jsem PC vypnul a vytah z ksandy a na tu samou jsem misto nej dal pak zpatky tu 80..
    a to uz XP nechteli asi vzit,tak v disk manageru (od XP) mi ukazuje tak akorat ze je potreba ho naformatovat. ach jo Dost potrebuju ty data z toho nejak vyskubat... ale vazne nevim jak Moc vas prosim a budu vdecen za kazdou radu S pozdravem Lubos
    neviem ci ti poradim, ale dnes som chcel kopirovat filmy, zacal som kopirovat, potom to nejak zhaluzilo, restartol som, a ked som sa chcel dostat na ten disk, tak mi stale pisal ze neni naformatovany...

Dost ma to nas**lo.

To bolo v 2000-ke, pre istotu som skusil pustit aj 98-ku /ktorú som už asi dva mesiace nepustal/, a tam som to normalne nakopiroval.

Skus ist s tym k niekomu kto ma 98 a skus ci ho bude vidiet tam...
    Gigabyte P35-DS4, E8400@4140 MHz (460*9) 1.34V, A-DATA 800+ 2GB kit, Seagate 320&200 GB, Radeon HD2400XT, NEC AD-7170S, Corsair HX520W

Standardní

Citace Původně odeslal jedik
    co ti hlasi za file system PM ze na nem je?

zkus vytahnout a znova zatrscit kabel (nouzovy postup )
    no drive tam bylo NTFS,ale ted mi nikde nic nehlasi,jenom to chce naformatovat... (neboli neznami system souboru) uprime jsem z toho docela na prasky kez by byla nejaka utilita na spraveni ntfs....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ - čtěte než se zeptáte.
    Založil Jezevec v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 18.02.2005, 05:25
  2. Prosím pomoc. Jedná se o chybu? Seagate 7200.7
    Založil Slimák v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 07.07.2003, 16:52
  3. Problém se starším diskem WD 4GB
    Založil Marty v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 13