Zdravim,
mam predstavy na co ntb pouzivat, prevazne na praci v systemu a praci s grafikou - Photoshop, ImageReady. Pracuji stylem, ze mam pusteno mnoho aplikaci s rozdelanou praci a ty moc nezaviram a PC uspavam. Tedy cim vic RAM tim lepe.
- jsem rozhodnuty pro Core Duo (pripadne C2D) od 1,6 do 2 zalezi dle vyhodnosti nabidky
- pozaduji rozsireni RAM do budoucnosti na vice jak 2GB, coz pokud jsem si dobre vsiml poskytuje snad bezne jen Toshiba (4GB)
- samotnou RAM bych snesl pri dobre nabidce i 1GB a rozsiril bych na 2GB sam, ale jinak si predstavuji uz vicemene 2GB pri kalkulaci ceny
- GK chtel jsem alespon nejakou nesdilenou pamet, ale Toshiba nabizi jen Intel 950 (256MB) ci Go7600. Tedy bud skoro prt a nebo kanonnejdradsi bych bral neco mezi, ale asi neni
- neni pro me zabranou obejdnat z USA
Jsem ochotny dat az 35000Kc, ale klidne i jen 20k, prohlizel jsem pozorne trh a narazil jsem vice mene na nekolik faktu.
V USA jsou vsechny Toshiby temer vyhradne s integrovanou Intel 950 a u nas zase vsechny s Go7600. Ale kdyz si tak uvedomim, hry opravdu vubec nehraju, takze je to nesmysl asi jit do 7600, spotreba a zbytecne drahe. Zase 950 nebude mit problemy i v 2D prostredi ci v Aero ve Vistach?
Tedy moje nabidky:
Toshiba Satellite A135-S4437 15.4" Widescreen Notebook PC (Intel Core Duo Processor T2250, 2 GB RAM, 160 GB Hard Drive, SuperMulti DVD Drive, Vista Premium)
http://www.amazon.com/dp/B000M8WTI6/...6&linkCode=asn
Velmi dobra nabidka, myslim si hodne zajimava cena, je to jen Core Duo, ale 64bit je jeste na par let mimo hru, ze? Jedine minus je integrovana grafika 950. Jinak v tom nevidim zadny podraz, nebo ano?
Toshiba Satellite A100-599
http://www.czechcomputer.cz/product_...on=1#_Section1
vyhody, ze je to ceske, vyborne CPU (1,84 by byla levnejsi tedy v porovnani na predchozi tip uberte asi 2000Kc), vyborna grafika, ale mensi RAM o 1GB.
Cenove je rozdil asi 12k coz je celkem hodne. Sel bych do toho ceskeho, ale uz to precejenom neni nic levneho no.
Co na to rikate, sli by jste do toho z USA? Mimochodem nevite zda ma mezinarodni zaruku Toshiba?
Predem diky za rady, Skodik