mám problém s istalačními hramami kde je instalshield nejde mi nějak spustit pordíte mi pls díky za radu![]()
mám problém s istalačními hramami kde je instalshield nejde mi nějak spustit pordíte mi pls díky za radu![]()
1. Nástin konfigurace by nebyl od věci (OS, HW)
2. Jaké hry ti to dělají, všechny?
3. Jistě mluvíš o originálkách , viď?
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
já vůbec nevím co mám dělatjá jsem na toto uplný laik
(
![]()
Tak asi radši nic, kup si Playstation, to bude pro tebe lepší... Člověk ti tu napíše, co by bylo aspoň minimálně potřeba vědět a ty tu pak vyhodíš takovouhle "blitku"![]()
EDIT: Jinak jestli budeš vždycky žádat o rady tímto způsobem, tak tě opět odkážu jako už jednoho tu na foru na tuto pomůcku, se zdejšími idioty, co potřebují základní informace neztrácej vůbec čas
http://www.redraven.cz/gothic-metal-...dee-s-seel-402
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
Jojo, trošku zevrubnější popis by to chtělo....
Obecně bych se asi kouknul do googla na nějaký "installshield unpacker", za předpokladu, že instalátor vůbec nejde spustit, měl by ses tak dostat přímo k instalačním souborům dané aplikace...
Je to ale jen dočasné řešení, problém bude někde jinde, hodila by se ta D_a_v_i_d_o_v_a křišťálová gula, ale 5k5 se mi za ní dávat nechce![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)