Tak sem si pred par mesicema koupil tyto RAMky v CC pac meli docela fajne cenu a chtel sem jet na 200MHz tehdy este s EPoX 8K3A+.....tak sem je koupil za nejaky 3 litry.....prisli domec Samsungy ''D'' zadnej zazrak pac nejeli ani na 190MHz pri nejhorsim casovani a napeti 2,8V...tak sem je tam poslal v dobu kdy meli na sklade Winbondy BH-5 a vyreklamoval je a dostal Winbondy ....jenze jak sme tu psali i ja tak na EPoXu nefunguji BH-5 vubec dobre...jenze to sem nevedel este....tak sem vymenil EPoXe za 8RDA+ s tim zhe bych konecne mohl uspet v 200MHz FSB.....jenze ne situace se opakovala a ja jel max. na 145 CL2 bez chyb pri 2,9 V......... takze reklamace Winbondu a ted mi prisli novy DDR400 Seitec a maji 7ns chipy......a to sou fakt s.h.i.t.y pac 7ns na DDR400 to uz je trochu silna kava ....ty pameti na 200MHz ani nenajedou do Woken....pri 2,9V a pri 166MHz CL2.5 spadne 3DMark....a spadl mi comp i ve Wordu
......jedou v GoldMemory bez chyb na 145 max.....
takze 3.reklamace ted bude takze chci zpatky love pac na tohle uz nemam naladu.....kupovano 9.10.02 takze love mi musi vratit kdyz to stihnu do 6 mesicu od prvni koupe