Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: NB cca 30k Kč s DPH

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní NB cca 30k Kč s DPH

Caute, jakej NB si vybrat v tehle cenove kategorii cca od 28 do 32 tisic, tak aby se na tom daly zahrat nejaky novejsi hry...

Celkove vzato se mi libi tyhle 2 stroje:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41270

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40459

Celkove vzato mi spis jde o to co je lepsi, jestli kombinace AMD Turion a NV7600 a nebo CoreDuo a X1600. Jaky hry se na tom daj spolehlive zahrat, i kdyz na ne nemam cas, tak obcas se odreagovat clovek musi. Suma sumaru, kterej z nich byste uprednostnili nebo popripade jakou uplne jinou volbu by jste doporucili...

Diky za nazory
    Mira
    AMD XP 25+ BOX Barton SOLTEK SL-75FRN3-L - nVidia nForce2 Ultra 400 ADATA 450 512 DDR GIGABYTE MAYA GV-R96P128DU 128MB orig. 500/600 Seagate 7200.7 80GB TOSHIBA Combo AOC 9K+ Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A

Standardní Re: NB cca 30k Kč s DPH

myslim ze Core 2 Duo je neprekonatelný! už kvuli spotrebe, teplote, rychlosti...proste core 2 duo. zbytek uz nejak vybereš...staci nakoupit od nejakeho lepsiho vyrobce (myslim ze ten asus je dobrá volba - maj výborne servisní služby což je fajn a maj dobrý displaye)

ješte editnu, že me se moooc libi design HPček, jen jsem na ne slyšel, že maj spatný servis a ze to neni ta nejlepsi volba, ale na druhou stranu jsem to pouze slysel od lidi co maj ASUSy a víte jak to je...každý rika ze to co má je nejlepsi a ostatní je "shit" takže kdo ví jak to ve skutecnosti je. treba nekdo napište názor na HPčka, budu taky rád...
    Naposledy upravil -jb-; 02.01.2007 v 11:25.
    Apple Macbook Pro + iPhone 4 a na filmy HTPC + LG 42PG6000
    DJ equipment: Macbook Pro + Vestax VCI-100 + Technics RP-DJ1200
    Budu rád, když poctíte můj web www.iPhoneTips.cz svou návštěvou. :)

Citace Původně odeslal jbrachtl Zobrazit příspěvek
    myslim ze Core 2 Duo je neprekonatelný! už kvuli spotrebe, teplote, rychlosti...proste core 2 duo. zbytek uz nejak vybereš...staci nakoupit od nejakeho lepsiho vyrobce (myslim ze ten asus je dobrá volba - maj výborne servisní služby což je fajn a maj dobrý displaye)

ješte editnu, že me se moooc libi design HPček, jen jsem na ne slyšel, že maj spatný servis a ze to neni ta nejlepsi volba, ale na druhou stranu jsem to pouze slysel od lidi co maj ASUSy a víte jak to je...každý rika ze to co má je nejlepsi a ostatní je "shit" takže kdo ví jak to ve skutecnosti je. treba nekdo napište názor na HPčka, budu taky rád...

Oki, takze ted najit nejakou dobrou kombinaci Core2Duo spolu s nejakou cuhazejcii grafiko X1600 nebo nv7600, akorat ze nic takoveho jsem nenasel u ASUSu ani HP... nebo se pletu a nevidim??

Kterej model pak volit aby to za neco stalo?? Spektrum siroke, cena cca +- 30tKč s DPH...

Míra
    AMD XP 25+ BOX Barton SOLTEK SL-75FRN3-L - nVidia nForce2 Ultra 400 ADATA 450 512 DDR GIGABYTE MAYA GV-R96P128DU 128MB orig. 500/600 Seagate 7200.7 80GB TOSHIBA Combo AOC 9K+ Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A

Citace Původně odeslal Ogre Zobrazit příspěvek
    Oki, takze ted najit nejakou dobrou kombinaci Core2Duo spolu s nejakou cuhazejcii grafiko X1600 nebo nv7600, akorat ze nic takoveho jsem nenasel u ASUSu ani HP... nebo se pletu a nevidim??

Kterej model pak volit aby to za neco stalo?? Spektrum siroke, cena cca +- 30tKč s DPH...

Míra
    ja bych za 30 bral treba tento

http://www.alza.cz/notebook-asus-a8jn-4p010-d69742.htm

je to hezky ze to je 14,1, ale tobe by to treba nevyhovovalo, nevim. ja bych bral menší. jinak ma pekny 120GB disk (rychly 5400), giga ramek, C2Duo samozrejme, Bluetoothy,Wifi,čtečka atd. to je samozrejmostí. jen to nemá OS no
    no a má to grafiku 7300. ono C2D + 7600 bude asi trochu mastnejší, ale nevim. (ja koukal jen na alzu)
    kamarad ma ale v NBK 7300, giga ramek a nejaky Sempron a hraje hry v pohode
    Apple Macbook Pro + iPhone 4 a na filmy HTPC + LG 42PG6000
    DJ equipment: Macbook Pro + Vestax VCI-100 + Technics RP-DJ1200
    Budu rád, když poctíte můj web www.iPhoneTips.cz svou návštěvou. :)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. 05/05 Aku case so zdrojom za cca 4000 Sk s DPH ?
    Založil g.sus v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 15.05.2005, 21:38
  2. [buy] foťák do cca 8.000 Kč ?
    Založil arbiter v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 12.11.2004, 07:33
  3. Canyon Radeon 9600PRO za cca 3450,- bez DPH... kde je hacek?
    Založil Jouffan v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 38
    Poslední příspěvek: 04.04.2004, 16:51
  4. [OLD] MONITOR 17" cca 10.000,- s DPH
    Založil Ryki v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 27.11.2002, 11:40

Pravidla přispívání