Tak po dalsim dni zabehu na NF7 se mi stalo toto:
1) Najelo mi to do Win na 100*10 defalt napeti atd..... co to je za haluz rikam restartuju mrknu do biosu tam je vsechno spravne tak dam "EXIT WITHOUT SAVING" a najednou to jede zase jak ma 210*10... 1,75v (zatim se mi stalo jednou-co vim)
2) Nebot sem vcera testoval na druhym disku(W9abych si eventuelne nezrujnoval pracovni OS W98.... Tak vsechno makalo suprove.... Pak sem to vecer vymenil nainstaloval ovladace na pracovni disku bezelo dobre pripojil sem na net surfoval atd... Dneska sem vsak zjistil ze kdyz dam v systemu SHUT DOWN->Restart a restartuje se ale vzbec nenajede nepipne jako by byl moc OC. Kdyz zmacknu tvrdej restart najede bez problemu... FUCK co to je za haluz vratil testovaci disk a restary fungujou normalne... Cim to je?
3) .mp3 a .mpeg mi hrajou zrychlene poskakuje to po 2-6sekundach FUCK co s tim? Deje se to jak na preinstalovanym test disku i na pracovnim nepreinstalovanym disku!
Chrochtani a kraceni ve sluchatkach kdyz nekam kliknu asi nejde odstranit.... MIC a lineIn mam vypnuty... Stejny jako na ostatnich integrovanejch zvukovkach takze se stim budu muset smirit....
Jinak sem max spokojenej se stabilitou.
Mam stahovat novejsi nForce ovladace?