Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: NF7-S v1,0 SMALL problems

Standardní NF7-S v1,0 SMALL problems

Tak po dalsim dni zabehu na NF7 se mi stalo toto:

1) Najelo mi to do Win na 100*10 defalt napeti atd..... co to je za haluz rikam restartuju mrknu do biosu tam je vsechno spravne tak dam "EXIT WITHOUT SAVING" a najednou to jede zase jak ma 210*10... 1,75v (zatim se mi stalo jednou-co vim)

2) Nebot sem vcera testoval na druhym disku(W9 abych si eventuelne nezrujnoval pracovni OS W98.... Tak vsechno makalo suprove.... Pak sem to vecer vymenil nainstaloval ovladace na pracovni disku bezelo dobre pripojil sem na net surfoval atd... Dneska sem vsak zjistil ze kdyz dam v systemu SHUT DOWN->Restart a restartuje se ale vzbec nenajede nepipne jako by byl moc OC. Kdyz zmacknu tvrdej restart najede bez problemu... FUCK co to je za haluz vratil testovaci disk a restary fungujou normalne... Cim to je?

3) .mp3 a .mpeg mi hrajou zrychlene poskakuje to po 2-6sekundach FUCK co s tim? Deje se to jak na preinstalovanym test disku i na pracovnim nepreinstalovanym disku!

Chrochtani a kraceni ve sluchatkach kdyz nekam kliknu asi nejde odstranit.... MIC a lineIn mam vypnuty... Stejny jako na ostatnich integrovanejch zvukovkach takze se stim budu muset smirit....

Jinak sem max spokojenej se stabilitou.

Mam stahovat novejsi nForce ovladace?
    AMD Sempron 2500+ <Palermo~E6~90nm> @ 1.89GHz <7x270~1,136v>, Primecooler PC-HC4+ Alcu, DFI LanpartyUT NF3-250Gb, 2x adata 1024 MB DDR400 (cl2.5, 7-3-3), ATi RADEON 8500 275/275 (heatsink w/o fan) +[Acer 26" SPVA], HITACHI 320GB + Zalman Heatpipe ZM2HC2, DVDRW NEC ND-3540, Casetek 1018+ Fortron 350W-PN(PF) + 0*case fans.... tablet FS P1610

Standardní Re: NF7-S v1,0 SMALL problems

Citace Původně odeslal -=Ondra=-

1) Najelo mi to do Win na 100*10 defalt napeti atd..... co to je za haluz rikam restartuju mrknu do biosu tam je vsechno spravne tak dam "EXIT WITHOUT SAVING" a najednou to jede zase jak ma 210*10... 1,75v (zatim se mi stalo jednou-co vim)

2) Nebot sem vcera testoval na druhym disku(W9 abych si eventuelne nezrujnoval pracovni OS W98.... Tak vsechno makalo suprove.... Pak sem to vecer vymenil nainstaloval ovladace na pracovni disku bezelo dobre pripojil sem na net surfoval atd... Dneska sem vsak zjistil ze kdyz dam v systemu SHUT DOWN->Restart a restartuje se ale vzbec nenajede nepipne jako by byl moc OC. Kdyz zmacknu tvrdej restart najede bez problemu... FUCK co to je za haluz vratil testovaci disk a restary fungujou normalne... Cim to je?

3) .mp3 a .mpeg mi hrajou zrychlene poskakuje to po 2-6sekundach FUCK co s tim? Deje se to jak na preinstalovanym test disku i na pracovnim nepreinstalovanym disku!

Chrochtani a kraceni ve sluchatkach kdyz nekam kliknu asi nejde odstranit.... MIC a lineIn mam vypnuty... Stejny jako na ostatnich integrovanejch zvukovkach takze se stim budu muset smirit....

Měj vždycky poslední ovladače na všechno,ať odbouráme možnost že to bude starýma ovladačema.Jinak s tou chybou co ti to dělá,tak to je síla
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní Re: NF7-S v1,0 SMALL problems

Citace Původně odeslal Marek.Sedlář
    Citace Původně odeslal -=Ondra=-

Měj vždycky poslední ovladače na všechno,ať odbouráme možnost že to bude starýma ovladačema.Jinak s tou chybou co ti to dělá,tak to je síla
    Kterou chybu myslis? Ta prvni se stala jen jednou a ta druha je asi OS... nebo fakt nevim....

Nevite jak na ty .MP3 a .MPEG?
    AMD Sempron 2500+ <Palermo~E6~90nm> @ 1.89GHz <7x270~1,136v>, Primecooler PC-HC4+ Alcu, DFI LanpartyUT NF3-250Gb, 2x adata 1024 MB DDR400 (cl2.5, 7-3-3), ATi RADEON 8500 275/275 (heatsink w/o fan) +[Acer 26" SPVA], HITACHI 320GB + Zalman Heatpipe ZM2HC2, DVDRW NEC ND-3540, Casetek 1018+ Fortron 350W-PN(PF) + 0*case fans.... tablet FS P1610

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. [C] Jak odstanit diakritiku?
    Založil CompCrasher v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 25.12.2005, 21:04
  2. Small business server -jede ping ale ne www ? help
    Založil Dejv v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 08.11.2004, 22:23
  3. New Abit BIOSy NF7 all verze, IS7
    Založil herma v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 16.07.2003, 20:52
  4. New BIOS Abit NF7 serie ALL version
    Založil herma v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 15.06.2003, 17:34
  5. Potřebuju přeložit (týká se Abit NF7)
    Založil Spajdr v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 28.01.2003, 11:34

Pravidla přispívání