Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: pouziva sa este pasta na spjenie CPU a chladica?

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní pouziva sa este pasta na spjenie CPU a chladica?

Cauko mozno je to hlupa otazka, ale teraz sme s kamaratom prvy krat skladali comp a tam nebola pribalena. Bol som dost prekvapeny, lebo som pred par mesiacmi cital ich porovnanie a test. Ak sa nepouziva na CPU tak pls napiste na co a este ze sme museli dokupovat SATA napajaci kabel nemal by byt tiez pribaleny a uz posledna otazka konektor na napojenie moticnej dosky mal na doske 14 pinov a kabel z ATX len 10 nakoniec to fungovalo, len som bol dost prekvapeny. Viem, ze som asi netrafil oddelenie, ale pls nechajte mi to tu aspon do zajtra, nech si to stihnem precitat. Diky moc

Standardní Re: pouziva sa este pasta na spjenie CPU a chladica?

1) Pasta se pouziva neustale, ovsem samozrejme u BOX chladicu, co se prodavaji s procesory, se pouziva takova teplovodiva zvykacka. Tady zalezi na tobe co si vyberes.
    2) Co jsem se setkal tak vetsina vyrobcu zakl. desek dodava napajeci redukce pro SATA disky. Jinak u novejsich zdroju uz byvaji standardne vyvedene.
    3) Kdyz uz tak 24-pin vs. 20-pin, 20-pin jde zapojit do obou konektoru a vetsinou to taky chodi bez problemu, lepsi je ale samozrejme pouzit bud redukci nebo rovnou zdroj ktery 24p vystup ma.
    Love 'murican gas-guzzlers...
    Chevrolet Camaro '79, 5L V8
    Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
    Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
    chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only

Tak ako pisal kolega, len s tou redukciou nesuhlasim, pokial doska s 24pin ATX slape so zdrojom 20pin, tak je zbytocne, ba horsie tam pchat nejaku redukciu... Zdroje uz maju 24p vsetky, ktore sa dnes vyrabaju.

Ta teplovodiva pasta sa dnes nedodava zvlast, ale uz je nanesena priamo na chladici, preto ste ju tam nemali...

Disky, tie starsie mali SATA/MOLEX (klasicky 4pin) napajanie. Takze si to mohol napojit bez redukcie, na klasicky molex konektor... A vacsinou byvaju tie redukcie k doske, pokial teda nemas bulk...
    empowered by Alfa Romeo 75 2.0TS
    109kW 148bhp 186Nm
    porsche transaxle sytem
    6L/100km 8)
    ...connected

Junior Member
    Vliv
    0

Diky moc za odpoved. To CPU boxovane bolo, ale nic na spojenie nebolo pribalene mozno to kamarat zapatrosil, ale pochybujem o tom. A neviem, ci to bola starsia skrinka so zdrojom, ale nemala SATA vystup a ten konektor mas pravdu bolo tam 10 radov po dvoch a na doske 12. Uz som si to precital, tak uz mozes moju otazku zmazat, ak to tu zavadzia. Este raz dik
    2Miso mas pravdu, len ja som bol prekvapeny, ze sa to vobec dalo zastrcit do 24 pin. Problem bol mozno v tom, ze skrinka aj so zdrojom boli starsie, ako vsetky komponenty. Dik aj tebe... Stastne Vianoce (a svetovy mier )
    Edit2 Je to mozne, nenapadlo ma pozriet sa na spodnu stranu toho boxu
    Naposledy upravil sofeer; 25.12.2006 v 10:43.

Pokial to bol BOX chladic, tak si tam tu sivu vrstvu - vid na fotke musel mat... Bolo to na stycnej ploche chladica...
    empowered by Alfa Romeo 75 2.0TS
    109kW 148bhp 186Nm
    porsche transaxle sytem
    6L/100km 8)
    ...connected

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Prehravanie videa (DivX, XviD, ...) na PC(Windows)
    Založil PiT v sekci fóra FAQ - často kladené otázky
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 12.11.2003, 00:29
  2. Kratka recenzia LCD: Hyundai L70A Silver
    Založil OndreJ v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 18.01.2003, 20:39

Pravidla přispívání