Ak niekdo vlastnite tuto dosku a mate v nej dve ramky tak sem napiste vase skusenosti moje skusenosti su take ze z dvomi ramkami KINGSTON ktore odporuca samotny ABIT tato dosla nahodne mrzne a neda sa to poriadne pouzivat kedze to hocikedy zamrzne a treba neustale restartovat .Na abit fore som nasiel dalsich dvoch ludi ktory maju uplne rovnake priznaky problemu ako ja a aj riesenie je rovnake pouzivat len DIMM 1 slot pre ramku inak je doska nestabilna a vo windowse sa hocikedy zasekne bezpriciny ,, ja idem dnes uz vyse sedem hodin len z jednou pametou a PC absolutne bezchybne ide ,, kebyze tam mam dve ramky tak za tych 7 hodin mam minimalne 3-4 restarty co to zamrza ,, mate stym niekdo skusenosti ? zajtra to nesiem na reklamaciu nech to tam otestuju a poradia mi co stym ale nemam momentalne financie na kupu 1GB ramky ,a pol roka som nemal moznost poriadne pouzivat PC co to zamrzalo ... Ak tam boli 2 RAM a som ich podtaktoval napriklad na ddr333 tak uz to nemrzlo akonahle islo PC na defaulte tak konec ,,, zaujimave je ze memtest nenajde chybu a ani nezamrzne pocitac a to som testoval 4-6 hodin , ale vo windowse to mrzne ... uz nehlaam softwarovu ani inu pricinu kedze na vyriesenie problemu stacilo jednu pamet vybrat takze chyba je tym padom jasna len teraz ako to preukazat na reklamacii .
No budem sa modlit aby to zamrzalo aj na reklamacke a mam vystarane .ABIT NF8 taketo problemy vôbec nema .No poradte co viete zatial dakujem .