Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: ADSL od Radiokomunikací, pěkně na <>

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní ADSL od Radiokomunikací, pěkně na <>

Mimo mísu: V září jsem přes internet objednal ADSL u Radiokomunikací, poštou poslal podepsané papíry a čekal. Po 14ti dnech volám na podporu, jestli se něco děje a že prý nemají ty podepsaný papíry. Tak posílám znova. Pak jsem mě dost honičku a na konci října se dotazuji, co a jak. Na a ted se ztratila i ta objednávka z netu. Takže prý nemaj ani elektronickou, ani písemnou, mnou podepsanou a 2x posílanou objednávku.
    No nic, sedám ke kompu a objednávám znovu¨tarif Premium ADSL 5120/512 kbit/s Voice. Tentokrát jsem dostal potrvrzení SMS o přijetí objednávky a zase ticho po pěšině. Po mém dotazu jak to vypadá mi podpora řekne: "ano mate tu ojednávku na Premium ADSL 1024/256 kbit/s Voice" Říkám , to je asi omyl já chtěl 5M, ale začnou se odvolávat na dodatek ve smlouvě, znovu skáču do řeči že je mi jasný že pokud to linka neumožnuje, tak nic nenadělám a ptám se, když chci nejrychlejší a oni v klidu nainstalují nejpomalejší, jestli by mě alespon nechtěli informovat ? Jestli mám vůbec o tuto službu zájem . a je mi řečeno, tak teď to víte !!! Mimochodem doted jsem měl Wifi 1024/512 kbit/s za podstatně menší peníze. Ale teď proč píšu sem :

Doma mám ISDN kde je konec RJ-11, (maj to ve smlouvě, že mám ISDN) a dnes mi přišel modem a spliter, samozřejmě s RJ-xx nevim kolik, ale je to menší než RJ-11 od ISDN. Bude fungovat nějaká redukce z RJ-11 ISDN na normal RJ-xx menší ? A co modem, jde o SIMENS A100-I USB ? Dělí se modemy pro analogovou a digit. (ISDN) LINKU ? Jde tento modem použít na ISDN linku , pokud se kabely dají zredukovat ?

No mam v tom bordel. NT u mé ISDN má konektor větší než běžné analogové telefony a než RJ-45.
    Naposledy upravil Jaudak; 11.12.2006 v 20:54.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Váš názor na starší notebook-viz více v dalším popisu...
    Založil Nvidia fanda v sekci fóra Notebooky
    Odpovědí: 37
    Poslední příspěvek: 15.01.2005, 21:48
  2. Vrácení zboží do 3 dnů???
    Založil Aikon v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 04.02.2004, 16:32
  3. Je to dlouhy, ale precteni stoji za to...
    Založil Ogre v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 23.01.2004, 23:52

Pravidla přispívání