Cau lidi, nedalo mi to. Hodil sem to sem a cekam vase reakce. Nez me budete tepat za to jake sem udelal kktiny, vemte na vedomi, ze je to moje prvni vodni dilo.
I kdyz sem pouzil jako zaklad pomerne poddimenzovany TT bigwater (uzke hadice, slabsi cerpadlo u kereho sem cekal pomerne rychlou smrt) a GPU + NB ZALMAN ZM-GWB1, byl jsem prijemne prekvapeny vykony, ktere sem dosahl a to diky radiatoru klimatizace z fabie.
Jak uz v jednom clanku (bohuzel uz jsem ho nenasel) nekdo trefne napsal , nejslozitejsi prestup tepla je kov -> vzduch. Hold na radiatoru neni radno setrit, ale da se i improvizovat. Ten muj stal pulcana slivky na vrakaci, stacilo ho narovnat a zalepit silikonem jednu vetev viz foto
. Jinak musim varovat new stoji kolem 5000,- Taky radiator klimy Peugeota 206 ma dobre rozmery.
Tady jsou nejake ty teploty
idle - okolni 27°C, voda 30°C, CPU wblok 37°C (CPU 40°C), GPU wblok 42 °C, NB wblok 40°C FUN - 900 rpm
burn teprve chystam, zatim nebyl cas, ale zatim sem se nedostal u vody pres 37°C a to jeste bylo v pokoji neco kolem 30°C (3Dmark2003 okolo 4hod)
Takze piste nazory, otazky rad zodpovim. Jo a budte tolerantni pleas![]()