Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Asus P5gpl-x Se

Standardní Asus P5gpl-x Se

Ahojte, prosim vas mam problem ze ked pretaktujem CPU tak sa mi na tejto doske vypne SATA radic, a neviem preco je nejaka speci funkcia aby mi ostal funkcny? Nas SATA2 som kupil na PCI-Experess radic ale este by som potreboval DVDromku ktoru mam tiez na SATA. Dik za pomoc
    Intel Core 2 Duo E6300@3.2GHz, cooled ThermalTake Tower 112, MB ASUS P5B Deluxe/Wifi, ASUS X1950PRO 256MB, 2GB DualDDR2 A-DATA, Enermax Liberty 500W, 320GB IBM SATA2, SB Audigy.

Standardní Re: Asus P5gpl-x Se

Citace Původně odeslal Fab30 Zobrazit příspěvek
    Ahojte, prosim vas mam problem ze ked pretaktujem CPU tak sa mi na tejto doske vypne SATA radic, a neviem preco je nejaka speci funkcia aby mi ostal funkcny? Nas SATA2 som kupil na PCI-Experess radic ale este by som potreboval DVDromku ktoru mam tiez na SATA. Dik za pomoc
    SATA radic by mal byt integrovany v mostiku, pripojeny na PCIe zbernicu ked sa nemylim. Asi si moc dvihol PCIe frekvenciu, alebo zeby je pripojeny na PCI zbernicu? To sa mi moc nezda, kazdopadne pri pretakte ti nefunguje PCI/PCIe lock frekvneci. Default frekvencie PCI 33MHz a PCIe 100MHz. Pripadne to mrkni cez clockgen, na akych frekv. bezia jednotlive zbernice...
    empowered by Alfa Romeo 75 2.0TS
    109kW 148bhp 186Nm
    porsche transaxle sytem
    6L/100km 8)
    ...connected

No v biose mam ze si mozem tu frekvenciu nadstavit a mam ju aj na 33.33MHz ale aj tak nejde nemoze to byt nejako ina ten radic zapojeny??
    Intel Core 2 Duo E6300@3.2GHz, cooled ThermalTake Tower 112, MB ASUS P5B Deluxe/Wifi, ASUS X1950PRO 256MB, 2GB DualDDR2 A-DATA, Enermax Liberty 500W, 320GB IBM SATA2, SB Audigy.

Citace Původně odeslal Fab30 Zobrazit příspěvek
    No v biose mam ze si mozem tu frekvenciu nadstavit a mam ju aj na 33.33MHz ale aj tak nejde nemoze to byt nejako ina ten radic zapojeny??
    Pripojeny na PCIe frekvenciu a je mozne, ze tato doska nema PCIe lock, takze pri taktovani FSB sa automaticky dviha aj frekvencia PCIe zbernice, s tym nespravis nic > jedine novu dosku...
    empowered by Alfa Romeo 75 2.0TS
    109kW 148bhp 186Nm
    porsche transaxle sytem
    6L/100km 8)
    ...connected

no nahral som ten clockgen a aj nasiel na doske ICS a pri grafe PCI-E mi ukazuje hovadinu, a grafika mi uplne normalne bezi... sakra alebo kupit radic dalsi hej?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ + nekolik citaci z ruznych webu
    Založil Jezevec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 11.08.2007, 17:13
  2. Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 16.01.2006, 20:16
  3. Reklamacni rad - softcom
    Založil Jezevec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.05.2005, 14:50

Pravidla přispívání