Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Výkon disku klesl na 1/3. Čím to může být??+ my story:-)

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní Výkon disku klesl na 1/3. Čím to může být??+ my story:-)

Původně jsem to tu ani nechtěl psát, ale
    Měl jsem komp, aby taky né. Pak začly problémy, novej proc, pak deska a teď už to jede. Ale disk. Když jsem tu desku napíchnul, všechno jelo, (zdálo se mi) v poho, pak jsem chtěl zkusit dva systémy, protože tu desku mi nerozchodily WME. Tak formát, a uoha, 10GBtrvalo asi 50 min. a instalace Wme 100min. Tak jsem zkoušel různé nastavení, a nic. Tak jsem přepnul bootování z Backup BIOS a jelo v poho. Instalace W2k a v poho. Jenže já jsem chtěl dva systémy, takže formát. Instalace wme, pak 2k a v poho, pak mi to haprovalo tak jsem se rozhodl pouze pro 2K ale chtěl jsem ještě něco zkopčit z jiného disku, připojil a zase to samé, a teď už nepomáhá nic. Ten výkon o 1/3 je zkoušený v sandře, protože jak mi to blblo s w2k, tak jsem ji(sandru) spustil, pak reset cmos a zas to jelo v poho. Asi to nemá hlavu ani patu, ale těď už mi nic nepomáhá. Ten disk, jako by na něco čekal, svítí, ale nic nedělá. Ty win najedou, ale za jakou dobu?
    No, asi vše, jen tak pro zajímavost.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

ex Warlord mince Avatar uživatele Miralis
    Věk
    46
    Vliv
    286

Standardní

me takhle blbnul disk tesne pred tim nez se odebral do vecnych lovist disku.... mas zaple SMART? je to sikovna vec.... pak bych jeste zkontroloval zapojeni datoveho kabelu a pro jistotu bych ho vymenil... pokud by se zavada porad projevovala, zkusil bych disk an jinem PC...
    HP Spectre x360 14-ea0002nc

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Tak mi to kua smažte, už je stejně v PI*I ZKU*VENÉ
    Už toho začínám mít vážně dost!!!!!!

Standardní

Tohle se mi v posledni dobe stalo asi taky tak 3X. Vsechno trvalo strasne dlouho, tak jsem to cvicne omeril v Sandre a Drive index byl misto 19000 jen 3000. Neprisel jsem na to, cim by to mohlo byt. Vim jen, ze je to nejaky software problem, protoze po obnoveni systemu(WinXP) ze zalohy bylo vsechno zase OK.

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

No jo, ale mi to dělá i při nabootování z BOOTDISKETy.
    Já jsem ho zkoušel v práci a odloupnul jsem si dva odpůrky. Zkusím je ještě připájet, ale nevím, nevím.

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

No, tak jsem to zkoušel doma, a na Cecku už se mi začaly ztrácet soubory. Takže mi nejde o nic jiného, než abych zachránil data z D a E. Tak držte palce. No, někomu jse se musel svěřit.

Standardní

Nechtel bych byt na tvem miste. Nejdriv deska, pak disk...

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Citace Původně odeslal xp.master
    Nechtel bych byt na tvem miste. Nejdriv deska, pak disk...
    Eee, nejdřív byla 1600 Palomino

Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Věk
    56
    Vliv
    373

Standardní

A sakra, tohle mi silně připomíná kletbu Orlího hnízda...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Citace Původně odeslal Darth Maul
    A sakra, tohle mi silně připomíná kletbu Orlího hnízda...
    Nechám si vysvětit pokojíček a hlavne compl, kamarád si nechal světit byt, a až pak u něj přestalo strašit

BTW: Nebudu zakládat novej thread, ale malý úryvek ze smolné historie se tu zrovinka hodí.
    Takže v dobách celera 300, který nechtěl na 450, protože jsem nevěděl o voltage modu, jsem měl naprosto bezproblémové PC. Ten disk byl se mnou vždy a všude a jel tolik let. Pak jsem ho musel prodat a jel jsem přes rok na 850MB , pak se našly nějaké penízky, koupil se 30GB disk a v hlavince se zrodil nápad na upgrade. Nejdřív malý, pak jsem si to rozmyslel, tak jsem nějak sesmolil pár peněz a dal se nakupovat. Vyšlo by mě to do max 7KKč. Tak jsem si jednohjo krásného dne donesl doma PALOMINO 1600+, ramky, MoBo, a nafičel. A teď to začlo.
    CPU nešel na 133Mhz, druhý den odešel nadobro a najednou. Takže reklamace a štípnutej rožek= (trošku nakrklej)
    Tak nové Palominko 1700+ a flash BIOSu, neúspěšně a připájený BIOS k desce = (smířený)
    , tak jsem koupil z ELAPu desku, nefunkční(doteď ještě nemám prachy)(jemně zuřivý), tak jsem koupil úplně novou a zjistil, že mi v tom nepojede grafarna(ještě jsem to snesl), takže GF3(už dost zuřivý, ale klidný, že už pošlapu)
    a začly se splňovat moje podezření ohledně zdroje a ten vzal ssebou disk (následovaly záchvaty silné zuřivosti spojené s meditováním na bázi přemýšlení nad smyslností mít jako koníčka PC a s cvičením rychlého zavírání oken, aby si kompík náhodou nevyzkoušel účinky gravitace), takže teď koupím FORTRONA, 30GB MAXTORA(peníze se neptají) a jestli nepojedu, tak se na to fakt vyseru zvysoka.
    Takže zatím pořád nefunguju, nemám úspory, peníze a vysvětluje se, proč v práci místo do16,00 sedávám do 20,00 . Tak jsem se těžce rozepsal a chci vidět toho, který to dočetl až sem. Sice mi moc neplatí, ale je vidět, že nemám nic na práci.
    Uff
    A celé to je k pláči

Standardní

Ja jsem to docetl a honem jsem se pokrizoval. Co to bylo za zdroj? Ja taky nemam nic moc (300W EC), tak se modlim, at se mi nic podobneho nestane.
    JIUHB 0302 XP 1700+@12x167 (XP 2500+) na 1,7V, pasiv Cooler Master (Cu+Al), větrák Enermax UC 8 FAB, 512/333/2,5/7 Seitec, MSI KT3 Ultra2, Palit GF3 Ti200 64 MB (pasivní chlazení!) 175/400@250/530 stable, 260/540 nebo 250/550 max., IBM 60/7200 120 GXP, Pioneer 106S, Lite-on 52x24x52, Creat. Labs I 4.400, LCD NEC 15\" 1530V, Win XP Prof.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12
  2. Skutečný kmitočet je nižší a čím to může být ?
    Založil Ladarozan v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 11.03.2003, 17:57
  3. Výkon disku klesl na 1/3. Čím to může být??
    Založil Millisx v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 25.02.2003, 10:02
  4. Kolik typu je RAID? (1,3,5,0,...)
    Založil Lada Zuzjak v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 07.11.2002, 09:04

Pravidla přispívání