No tak jsem do toho praštil! Výsledkem je sestava viz podpis... Měl jsem tak trochu štěstí na procák:
Mám pár dotazů... Do teď jsem jel na Intelu, takže možná budou někomu připadat divný... nu což:
1.) Jak moc se dá věřit teplotnímu čidlu v TBredu? Třeba při plném vytížení v Prime95 se při taktu 1.47GHz @ 2.00GHz, 1.6V @ 1.675V (2400+) nedostanu přes 45C... Se Spire Falcon Rock II... To mi přijde dost málo... S Tuleněm 1.2 @ 1.6 nebyl problém i 55C...(v Biosu i v monitoringu ve woknech to ukazuje stejný hodnoty).
2.) Jak z tohohle systému vymáčknout víc? Počítejte s tím, že mám shit paměti, který moc přes 333DDR nepůjdou...
3.) Při Prime95 - plné vytížení procáku - něco v počítači velmi slabě píská - zatím jsem to nevošéfoval přesně, ale nemá někdo nějakej tip? Pouze při plném vytížení - jinak vůbecn nic!
4.) Je normální, že 300W zdroj peče jako kamna? Do teď jsem měl 200W a ten byl úplně studenej!![]()
Případně máte-li někdo nějaký osobní zkušenosti s odladěním Epoxu 8K9A, tak mi taky trochu helfněte - stačí i odkaz na web!
Zatím jsu docela spokojenej... První měření 3DM2001SE se zvedl oproti mé původní sestavě (Tual 1.2 @ 1.6) z 6500 na 9000... 3DM03 se zvedl asi o 70 bodů na nějakých 1063...![]()
AMD ZDAR!!!