Ahojda, to co tady tedka popisu se Vam asi nebude zdat pravdepodobne stejne, jako mne, ale je to asi fakt. Dnes jsem postavil PC s touto deskou a pripojil svoji multimedialni klavesnici Genius KB21e na PS2, kterou chci u tohoto pocitace pouzivat (vyhovuje mi chodem i rozlozenim klaves). Zjistil jsem ale, ze deska klavesnici vubec nedetekuje. Po pripojeni zdroje sice klavesnice blikne, ale po spusteni desky neni klavesnice funkcni (nesviti zadne ledky, nefunguji klavesy). Zkusmo jsem tedy pripojil jinou, kterou jsem ve skrini vyhrabal a ta funguje. Nejdriv jsem chtel desku vymontovat a odnest do kramu, ale pak jsem si v jedne diskuzi vsimnul asi podobneho problemu http://www.msimiami.com/forum/forum_posts.asp?TID=114 , kde teda popisuji jiny model, ale myslim si, ze je to prave i muj problem. V cem muze byt ta klavesnice vlastne nekompatibilni? Ze by jine casovani/napajeci napeti/nejaky inicializacni string? Nejradeji bych tu klavesnici nejak upravil, aby chodila, ale nevim, do ceho na jejim tistaku sahnout. Neumel by nekdo poradit? Diky!
EDIT: Upgrade BIOSu samozrejme nepomohl![]()