Zdravim Vas...
Tak sa mi podarilo po vyse roku nejak rozhasit moje XPcka, nuz som si pozical od kamosa cd s XPckami , odzalohoval som potrebne veci, potom FORMAT C, nainstaloval nove XPcka a vsetky veci , co na kompe potrebujem ( i tie ,co moc nepotrebujem) vsetko som to nakonfiguroval , odladil a rozhodil, az si kcem nieco napisat a zistim, ze stale som si este nenahodil SLOVENSKU klavesnicu... Ake vsak bolo moje prekvapenie ,ked som pri pridavani klavesnice nenasiel v ponuke ANI CESKU ANI SLOVENSKU... Neviem, ci je to verziou tych XPcok ale v menu pre jazyky bolo snad 15 druhov spanielciny, 10-english, tamilcina a okrem inych i vietnamcina , ale SK ani CZ NIE !!! (a to som zapol podporu pre vsetky mozne jazyky - i Central European) Windowzy mi vsetky znaky zobrazuju korektne - len ICH NEMOZEM SAM PISAT !!! - vid. tento tread
.
Potom som si skusal zohnat winXP CZ, ze to skusim cez tu update volbu pri instalacii , ale bohuzial hned na zaciatku ma to upozornilo, ze jazykove verzie su ROZNE a ze KONCI...![]()
Prosim, poradte, ako to tych Windovsov dostanem SK klavesnicu?
Budem neskonale vdacny za kazdy funkcny napad, lebo opet INSTALOVAT a KONFIGUROVAT kompik ZASE od zaciatku sa mi vobec NECHCE !!!![]()
Moja verzia XP sa (uz p nainstalovani SP1) hlasi ako:
Windows XP Professional, Build 2600, version 2002
Vopred Vam dakujem a dufam, ze sa najde niekto, kto mi pomoze...