V kompu mám dva hardisky. Jeden serial ATA C: s operačním systémem a daty a druhý D: IDE pouze záložní pro data. Děti pařily na mém PC svoje hry a mašina se zřejmě přehřála a šla do resetu. Automaticky se přestavil bios a po spuštění dětem psaly XP, že byly nekorektně ukončeny a zda mají provést nouzový režim atd. Nevím jak děti odpovídaly ale já když jsem přišel tak jsem znovu správně přenastavil bios aby viděl oba disky a pořadí bootování. Pro restartu taktéž psal co za režim si vyberu ale i ten nouzový nedokázal nabutovat. Dal jsem instalačku do DVD a pustil XP z ní. Chtěl jsem znova XP nainstalovat ale vždy při kopii instalačních souborů mi psal, že nemůže zkopírovat driver.cab. Záloha dat na D: byla sice měsíc stará ale já si řekl, že mi stačí a zlostně jsem dal během instalace XP provést formátování disku C: a to důsledné. A on jej zformátoval. Problém je v tom, že kreténské XP neměly driver SATA odkud načíst první disk C: SATA byl poškozen tak za C: přiřadily druhý disk ATA a udělaly z něj C:. Tím jsem zformátoval svůj záložní disk s daty. Jak zpět ? Je na to něco ?