Nazdarek lidi,
mam takovy maly !! !! problem...rozhodl jsem se pro upgrade a koupil jsem SOLTEK SL-75FRV,AMD XP2400+ , chlazeni ZALMAN 6000Cu , grafika ATI Radeon 8500 , DDR 400Mhz Geil a ze stareho PC zustalo HDD 80+120 Maxtor,Power Antec 330W TruePower,SBLive 5.1 .... no po slozeni se comp. rozjel,skocil jsem do BIOSU,nastavil zaklad a zacal instalovat Windows XP Pro,avsak po prvnim restartu pri instalaci se pocitac uz nerozjel.. ..pouze se rozsviti ledky,ale nejede grafika atd. (jako priznak spaleneho CPU,nemuzu vubec do BIOSU,kterej jsem samozrejme Clearnul )...no a tak jsem CPU,DDR,Grafiku,chlazeni vyzkousel na starem compu a vse bezi...AHA rekl jsem si odesel SOLTEK,koupil jsem teda narychlo ASUS A7V333,ale ten ma stejny problem,az na to ze uz se vubec nerozjel. Ze by jsem mel takovou kliku a koupil dva vadne motherboardy se mi nechce verit. Vse jsem teda vratil na SOLTEK 75DRV4 a bezi to jak hodinky A TED BABO RAD , jelikoz by jsem chtel vyuzit DDR 400Mhz a pozdeji i 8xAGP,protoze planuju nakup nove grafiky a SOLTEK 75FRV by jsem si rad ponechal.DIKY za rady ..... nevyspaly a zoufaly LEVATR [/b]