Kolko vam hreju GPU ? Ja mam na x1600xt (default chladic Sapphire) teplotu pri beznej cinnosti okolo 57 C, ventilator bezi stale na 100%, je to normalne? Zatial neviem na kolko sa hreje pri hrach, ale problem zatial nebol ziadny, zeby tie xt-cka tak piekli? Meral som to pomocou Ati Tool. Inak, ten som radsej odinstaloval - to je moj problem cislo 2, podozrievam ho, ze robi bordel v ovladacoch, nie som si zatial isty, ale v jednom z Winov co mam som ho pouzival na podtaktovanie (a znizenie otacok vent.) a po case mi to zacalo pri starte hadzat BSOD s hlaskami STOP: 0x007f...., nepomohlo uz nic, len novy win. Teraz mi jednu BSOD s podobnou hlaskou hodilo v inej instalacii win (okrem tych kodov tam bolo, ze ovladac sa dostal do nekonecnej smycky), tak to zacinalo aj v tom predchadzajucom pripade, dufam, ze to tak aj neskonci, ATITool je uz vonku, aj ked mozno za to nemoze. (V tejto inst. som ho pouzival len na monitorovanie). Ak mate nejake napady, vopred vdaka.
P.S. Pouzivam najnovsie Omegy, sucasne su "CAT 6.2 based", v prvom pripade BSOD to bolo na XP Pro SP2, v druhom SP1.