Tak tohle je moje case:
Co vy na to není to nic moc co ?
Tak tohle je moje case:
Co vy na to není to nic moc co ?
modrá a červenáje to takový oničem + bordel v kabelech. Začni znova
![]()
PROJECT: Digital Fantasy
Více projektů na mých www
Mě se to celkem líbí, ale kompletně dodělaný to asi neni, co?![]()
sony vaio eb1e1e-wi | i3-330 2,13ghz | ati hd5470 (750/1800) | 4gb ram ddr3 | 320gb 5400rpm | 15,5'
mě se nelíbí ta skříň (originál) je to taková old-no modern design![]()
PROJECT: Digital Fantasy
Více projektů na mých www
no jak sem řek prvotina no teď pracuju na Casu v provedení Černá/bílá
to Crusheer ne to opravdu není a už to ani dělat nebudu postavím novou
Naposledy upravil Pc.land; 28.04.2006 v 09:56.
Mno moc tam toho nevidíme...
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
ja vidim siiiilenej brajgl v kabelech sry ale to ani nemusim nic modovat a stejne vzdyckym dbam na poradek v bedne
EDIT:jinak by se me to aji celkem libilo takova decentka ale nafot i detaily z tohohle maximeln poznam ze je to cerveny
my friend on the road: IBM R61 + Octavia Combi TDI
no jak sem napsal výš teď plánuju Case s tématikou Stargate uvažoval jsem nad Puddle Jumperem
Asi sis s tim dal trochu prace, takze ti to nechci kritizovat prilis, ale ten case je proste takovej "neslanej, nemastnej", nic me na nem nezaujalo... JE to ale asi spis tim, ze bude nic moc i "zakladni tvar", proste nic zajimavyho... BTW nevim, jak se to zda ostatnim, ale me se to horni okno zda nevhodny.. A bordel v kabelech taky hodne kazi dojem...
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
Mne sa osobne nepozdáva kombinácia červenej a modrej. Sú to absolútne protipóly. Možno ešte tak tá červená s (nie moc) výraznou žltou...
A ako už tu bolo mnohokrát, poriadok v kabeláži je základ![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)