Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Svinsky jednani Contactelu

Standardní Svinsky jednani Contactelu

Mam ADSL od Contactelu, asi 1,5 roku a schvalne by me zajimalo, jestli jeste nekdo jinej ma podobny zkusenosti jako ja. Co se tyce rychlosti pripojeni, to je sice v pohode, v kteroukoliv denni i nocni dobu jsem schopen stahovat temer plnou rychlosti. Ale....:

1) Ceny. Cca pred rokem delali nejaky snizovani cen u vsech tarifu. Ale nijak o tom neinformovali, ani na strankach se to neobjevilo, az kdyz jsem si nahodou stahnul nekde hluboko zakopany PDFko s cenikem. Kdyz jsem to pak reklamoval, ze uz asi 2 mesice platim starou (vyssi) cenu, uz jsem nic neuhadal. Az od dalsiho mesice mi zacli uctovat spravnou. Proste cekaji, kdo si jak dlouho necha srat na hlavu a budou ho moct zdimat.
    Druhej pripad ted v souvislosti s migraci na vyssi rychlosti. 14 dni pred tim prisel mail, ze zdarma navysujou kapacitu a limit, atd. Vcera mi prisla faktura, kde je nauctovana plna cena za pripojeni podle starejch parametru a jeste k tomu plna cena za pripojeni podle novejch parametru. Kdyz jsem jim volal, zase to na me zkouseli, ze prej by bylo lepsi, kdybych to zaplatil, a ze by me to (mozna, kdo vi jestli) pak odecetli.

2) servis. Pokud vsechno funguje, je to dobry, ale jakmile se nedo podela, a nedej boze aby to bylo odpoledne a nebo jeste k tomu v patek..... Na infolince sedi akorat manik, kterej rekne ze uz tam nikdo neni a ze se tim budou zabejvat az rano. Dobre, to bych jeste skousnul. Ale ani celej druhej den se nic nedje a po nasranym telefonatu mi ten ko**t akorat zopakuje ze zejtra rano. No dalsi den mi vola servisman, co ze jsem to vlastne po nich chtel. Tak mu to zopakuju a on ze jojojo,podivame se na to. No a ve finale jsem dalsi den volal na Telecom, jestli by se mi nepodivali na linku, ze Contactel neni schopen, a behem pul hodiny pripojeni fungovalo.
    Intel Core 2 Duo E6750 @ ?? GHz, ASUS Rampage Formula, 4x1GB Kingston HyperX DDR2, WD Raptor 740 ADFD, Seagate Barracuda 7200.10 320GB, GAINWARD Bliss 8800GT Golden Sample, SB Audigy2 ZS Platinum + DTT 2200, Plextor PX-130A, SAMSUNG SH-203D, DELL P1130 21", Razer DeathAdder.

Standardní Re: Svinsky jednani Contactelu

Ano, musim souhlasit. Mam ADSL od nich taky cca 1,5r.
    S temi fakturami pokud se neozves je to stejne.
    Infolinka, tam si vymysleji co chteji. Pokazde nam jiny operator rikal neco jineho.
    Na zacatku pri porizeni nam operator rikal, ze do konce mesice (cca 5dni) to mame ted zadarmo, ze se bude platit az pristi mesic. Houby natahali jsme X GB a samozrejme ze nam to zauctovali.
    Ted automaticky navysili rychlost z 512->2mb/10GB ale fakturu nechali za stejne penize.Pak za mesic jsme nahlasili ze chceme prejit na 3mb/20GB. Mesic se zadne zrychleni nekonalo ale meli sme opet platit jako za 3mb. Pak se dovidame ze nam to zrychlit nemuzou, ze to linka nezvlada, ale ze nam muzou vypocitat specialni tarif na 2mb/20GB. Za par dni tam zavolame a oni ze to nelze udelat takhle individualne, ze bud budeme mit normal 10GB nebo tech 20GB ale za plnou cenu 3mb.
    Naslo by se toho vic...navic ted je to snad jedno z nejdrazsich ADSL(kdyz jsme ho porozovali tomu bylo naopak)
    1.Core2Duo E7300,ASUS P5Q PRO,2x2024MB PC800 Geil,MSI 9800GT 512DDR3 OC,Samsung 750GB+WD 500GB,Samsung S203P,Acutake w LC 6550GP2,repro EmCom 5.1 w homeSub,MX518,volant TM F1,19" LCD LG W1942T
    2. A64 3200+@2400Mhz,MSI K8N Neo2-FX,2x1024MB PC400 Kingstone 2,5-3-3-8,Gainward 6800Le@350/800 16/6+Primecooler VGAHG2 AL,250GB T7K250,Pioneer 106s,SB Audigy,modATbig w LC 6550GP,A4tech OFFICE8K,19" LCD Samsung 940BW

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jednani TSBohemie
    Založil Pepe v sekci fóra Zkušenosti s prodejci
    Odpovědí: 70
    Poslední příspěvek: 10.03.2011, 15:47
  2. Nahrada skody - jednani technika
    Založil PetrT v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 03.03.2005, 20:12
  3. fi. Gameline pozor!! nesolidní jednání!!!
    Založil jfk v sekci fóra Zkušenosti s prodejci
    Odpovědí: 43
    Poslední příspěvek: 20.05.2004, 17:07

Pravidla přispívání