Mam ADSL od Contactelu, asi 1,5 roku a schvalne by me zajimalo, jestli jeste nekdo jinej ma podobny zkusenosti jako ja. Co se tyce rychlosti pripojeni, to je sice v pohode, v kteroukoliv denni i nocni dobu jsem schopen stahovat temer plnou rychlosti. Ale....:
1) Ceny. Cca pred rokem delali nejaky snizovani cen u vsech tarifu. Ale nijak o tom neinformovali, ani na strankach se to neobjevilo, az kdyz jsem si nahodou stahnul nekde hluboko zakopany PDFko s cenikem. Kdyz jsem to pak reklamoval, ze uz asi 2 mesice platim starou (vyssi) cenu, uz jsem nic neuhadal. Az od dalsiho mesice mi zacli uctovat spravnou. Proste cekaji, kdo si jak dlouho necha srat na hlavu a budou ho moct zdimat.
Druhej pripad ted v souvislosti s migraci na vyssi rychlosti. 14 dni pred tim prisel mail, ze zdarma navysujou kapacitu a limit, atd. Vcera mi prisla faktura, kde je nauctovana plna cena za pripojeni podle starejch parametru a jeste k tomu plna cena za pripojeni podle novejch parametru. Kdyz jsem jim volal, zase to na me zkouseli, ze prej by bylo lepsi, kdybych to zaplatil, a ze by me to (mozna, kdo vi jestli) pak odecetli.
2) servis. Pokud vsechno funguje, je to dobry, ale jakmile se nedo podela, a nedej boze aby to bylo odpoledne a nebo jeste k tomu v patek..... Na infolince sedi akorat manik, kterej rekne ze uz tam nikdo neni a ze se tim budou zabejvat az rano. Dobre, to bych jeste skousnul. Ale ani celej druhej den se nic nedje a po nasranym telefonatu mi ten ko**t akorat zopakuje ze zejtra rano. No dalsi den mi vola servisman, co ze jsem to vlastne po nich chtel. Tak mu to zopakuju a on ze jojojo,podivame se na to. No a ve finale jsem dalsi den volal na Telecom, jestli by se mi nepodivali na linku, ze Contactel neni schopen, a behem pul hodiny pripojeni fungovalo.